Komşular Dizisi Nazlı Kim? Oynadığı Diziler


Güncelleme: 26 Ekim 2017 : 23:10
0

Fox’un  30 Ekimde yayın hayatına başlayacak olan  günlük dizisi Komşular, kalabalık oyuncu kadrosu ve sürükleyici senaryosuyla izleyenleri ekran başına kilitlemeye hazırlanıyor. Avusturalya’da uzun yıllar yayınlanan Neighbours isimli diziden uyarlanacak projede Nazlı rolünü canlandıran Zafer Demircan kimdir?

Star Tv’de Adını Sen Koy ve Beni Affet, Kanal 7’de Kördüğüm ve Sensiz Olmaz günlük olarak yayınlanan ve reytingleri oldukça yüksek diziler. Komşular dizisi ile bu açığını kapatmak isteyen Fox oldukça iddialı. Dizi haber öncesi 18.00’da başlayacak ve 60 dakika sürecek.

Komşular Dizisi Konusu – Ne Zaman Başlayacak?

Gündüz kuşağında ekrana gelecek olan Komşular hafta içi her gün seyirciyle buluşacak. Dizinin ekran macerası uzun soluklu olur mu  bunu ilerleyen günlerde göreceğiz.

Komşular Dizisi Oyuncu Kadrosu ve Karakterleri

Oyuncu kadrosuyla göz dolduran dizinin dikkat çeken karakterlerinden bir tanesi de Nazlı. Nazlı Karakterini canlandıran oyuncu kimdir? Gerçek adı ve daha önce rol aldığı projeler hakkında tüm merak edilenleri sizler için araştırdık.

Komşular Dizisi Nazlı Kimdir? Zafer Demircan

1974 doğumlu tecrübeli oyuncu kariyer hayatı boyunca Aşkın Bedeli, Arka Sokaklar, Kınacılar Sokağı, Deniz Yıldızı, Sudan Bıkmış Balıklar ve Alın Yazım dizilerinde rol almıştır. Kendisini daha çok yardımcı oyuncu rollerinde izlediğimiz Zafer Demircan’a yeni projesinde başarılar dileriz.

Siz Nazlı karakterinin performansını nasıl buldunuz? Düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz.