Komşular Dizisi Konusu – Ne Zaman Başlayacak?


Güncelleme: 19 Ekim 2017 : 15:00
2

Fox Tv ekranlarında gösterilecek olan Komşular dizisinin hikayesi merak  edilmeye başlandı. Dizi bilindiği gibi uyarlama dizisi olacak. Avustralya dizisi olarak gösterilen Neighbours dizisinin Türkiye uyarlaması olacak olan dizi hakkında detaylar belli olmaya başlıyor.

Senaristliğini Ruhumun Aynası dizisini de yazan Zehre Çelenk yapmaktadır. Yapımcılığını Medyapım’ın üstlendiği dizi orjinal hikayeye sadık kalınarak tekrar uyarlanacak. Peki dizinin konusu ve hikayesi ne olacak?

Dizi hakkında kesin bilgiler gelmediğini söyleyelim. Ancak dizinin orijinal hikayesi ne idi bir hatırlayalım. Orijinal adı ile Neighbours, Erinsborough’daki Ramsay Caddesi’ndeki sakinlerin yaşamlarını ve ilişkilerini keşfeden Avustralya dram dizisidir. Dizinin konusu kısaca şöyledir;

Dizinin orjinalinde, Avustralya’nın Erinsborough banliyösündeki Ramsay Caddesi sakinlerinin hayatlarını seri olarak konu almaktadır. Serinin başlamasıyla birlikte, dizi üç aile etrafında dönmektedir. Bu aileler, Ramsays, Robinsons ve Clarkes’tir ve sırası ile 24, 26 ve 28 nolu sokaklarda yaşamaktadırlar.


Komşular Dizisi (Kanal D) Oyuncu Kadrosu ve Karakterleri <<<tıkla


Günümüzde programın kapsamı çok daha geniş ve orijinal ailelerin yalnızca bir üyesi dizie kalmaktadır. Dizide 1997’den kalan son orijinal karakter olan Helen Daniels öldükten sonra dizide bir nevi su birikintisi gibi bir şey kalmadı. Akrabalarının ayrılışı ve Scully ailesinin gelişi, komşular için yeni bir çağın başlangıcı oldu. Ramsay Caddesi’nde sıkıcı bir an yoktur ve pek çok karışıklığa rağmen konut sakinleri gösteri temasıyla “orada bulun” sözü ile her zaman olacaklar.

Komşular dizisi ile ilgili ayrıntılar belli oldukça haberimiz güncellenecektir. Bizi takipte kalın…

Comments are closed.