Komşular Dizisi Engin Kimdir? Gerçek adı- Yaşı Kısaca Hayatı


Güncelleme: 23 Ekim 2017 : 17:52
0

Geçtiğimiz sezon Adını Sen Koy dizisinde Mert karakteriyle izlediğimiz Oğuz Şenol Fox ekranlarında yayınlanmaya başlayan Komşular’ın kadrosuna dahil oldu. Dizinin başrol oyuncusu olan Engin karakterini canlandıracak. Komşular dizisi Engin kimdir?

Adını Sen Koy ve Beni Affet gibi uzun yıllardır ekranda olan günlük dizilere bir yenisi daha ekleniyor. Komşular dizisi hergün soluksuz izlenecek bölümleriyle çok yakında Fox Tv’de başlıyor.

Komşular Dizisi Oyuncu Kadrosu ve Karakterleri

Tanıtım fragmanı yayınlanan dizinin yapımcılığını Med yapım üstleniyor. Yeni günlük dizi Komşular  yine bir yabancı diziden uyarlama olacak. Neighbours isimli diziden uyarlanacak olan projenin senaryosunu Zehra Çelenk üstlenecek. Dizinin başrol oyuncusu yakışıklılığıyla göz dolduran Oğuz Şenol’un hayatı hakkında tüm merak edilenleri sizler için araştırdık.

Komşular Dizisi Engin Kimdir?

1984’de İstanbul’da dünyaya gelen genç oyuncu 1.83 boyunda ve 80 kgdır. Kübra Şenol ile evli olan oyuncu mavi göz rengi ve yakışıklılığıyla Adını Sen Koy dizisinde özellikle genç kızların sevdiği bir isim oldu.

Kariyer hayatı boyunca Ali Oğuz Şenol, Çınarın Gölgesinde, Farklı Desenler ve Kavak Yelleri gibi dizi projelerinde yer almıştır.