Kocaman Ailem Oyuncuları Tüm Karakterler


Güncelleme: 26 Nisan 2018 : 09:16
0

Mia Yapım imzası taşıyan Kocaman Ailem dizisi yaz sezonunda ekrana gelmek için hazırlıklarını son sürat sürdürüyor. Nuray Uslu, Şeyda Delibaş, Aylin Eren ve Nergiz Herdem’in birlikte kaleme aldığı dizinin haziran aylarında izleyiciyle buluşması planlanıyor. Yönetmen koltuğunda Hakan İnan gibi usta yönetmenin yer aldığı Kocaman Ailem oyuncu kadrosu ve tüm karakterleri haberimizin devamında…

Kocaman Ailem dizisi oyuncu kadrosuyla komedi ağırlıklı bir proje olduğunun sinyallerini veriyor. Atv ekranlarında yayınlanması planlanan dizi, yaz aylarında keyifle izleyeceğimiz bir proje. İşte Kocaman Ailem dizisi oyuncuları ve konusu hakkında detaylı bilgiler.

[kirmizitext]Kocaman Ailem Dizisi Nerede Çekiliyor? Ailenin Kaldığı Ev Nerede? için tıklayınız[/kirmizitext]

Kocaman Ailem dizisi konusu; Kocaman Ailem dizisi, geçirdiği kaza sonucunda hayatı bir anda değişen Hülisi’nin hikayesini konu alıyor.  Kendi emekleriyle pastırma ve sucuk fabrikası sahibi olan Hulusi geçirdiği kaza sonucu ölümün soğuk nefesini ensesinde hissetmiş ve hayatını tamamen değiştirecek bir karar almıştır.

Yaşadığı kazanın geçmişte yaptığı hatalardan kaynaklandığını düşünür ve geçmişte kalplerini kırdığından ahlarını aldığını düşündüğü üç kadını bulmaya karar verir. Bunun için oğlu gibi sevdiği Demir’i görevlendirir. Hulusi’nin sadece helalleşmek için bulup yeniden bir araya geldiği bu üç kadından üç çocuğu olduğunu öğrenir.  Hulusi  için artık hiç bir şey eskisi gibi olmayacaktır.

Kocaman Ailem Oyuncuları ve Tüm Karakterler: Levent Ülgen, Emre Karayel, Aksel Bonfil ve Çağla Demir’in başrollerini paylaştığı Kocaman Ailem dizisi karakterlerini tanıyalım.

Levent Ülgen (Hulisi)

Komedi denilince akla ilk gelen isimlerden biri olan Levent Ülgen, 8 Ağustos 1962 yılında Konya’da dünyaya gelmiştir. Dizi, sinema ve tiyatro oyuncusudur. Ankara İnönü Lisesinden mezun olduktan sonra ODTÜ Fizik bölümü bitirdi. Kariyerine farklı bir alanda devam etme kararı aldı ve Ankara Halk Tiyatrosunda görev aldı. Gösterdiği performansla Hacettepe Üniversitesi Konservatuvar bölümünde oyunculuk eğitimi almaya hak kazanmıştır. En Son Babalar Duyar dizisinde Kadir rolüyle ünlenmiştir. Rol aldığı başlıca projeler; Çiçek Taksi, Akasya Durağı, Görgüsüzler ve son olarak Kiralık Aşk.

Aksel Bonfil (Demir)

Aksel Bonfil 1989 yılında İzmir’de dünyaya geldi.  Yazar, oyuncu ve aynı zamanda yönetmen olan Aksel Bonfil Adana Altın Koza Ödülü sahibidir. Genç yaşına rağmen  elde ettiği başarılarla adından söz ettiren Aksel Bonfil İstanbul Bilgi Üniversitesi Sinema Televizyon Bölümünden mezun olmuştur. Demet Akbağ’ın üniversite eğitimi alırken kendisini aramasıyla oyunculuk kariyerine adım atan genç oyuncu ilk kez kamera karşısına Güven Kıraç ve Demet Akbağ ile birlikte geçti. Yılmaz Erdoğan gibi usta bir oyuncudan eğitim aldığını her fırsatta belirten Aksel Bonfil, Söz, Aşk Laftan Anlamaz, Seviyor Sevmiyor, Güneşi Beklerken ve Çok Güzel Hareketler Bunlar’ın senaryolarını da kaleme almıştır.

Emre Karayel

Bir Erkek Bir Kadın dizisiyle adını geniş kitlelere duyuran komedinin usta isimlerinden Emre Karayel 18 Ekim 1972 yılında Adana’da dünyaya gelmiştir. Gazi Üniversitesi İktisadi Ve İdari Bilimler bölümünü kazanan oyuncu son anda rotasını oyunculuğa çevirerek Bilkent Üniversitesi Tiyatro bölümüne geçmiştir. Hırsız Polis, Beyaz Gelincik, Bir İstanbul Masalı ve son olarak Arkadaşlar İyidir dizisinde rol almıştır.

Çağla Demir: Kocaman Ailem Oyuncu Kadrosu

Medcezir dizisiyle tanıdığımız Çağla Demir, 1992 yılında Samsun’da dünyaya gelmiştir. Ankara Başkent İletişim’de oyunculuk eğitimi almaya başlamış ve sonrasında Tümay Özokur’dan eğitimler almaya devam etmiştir. İlk olarak reklam ve katalog çekimlerinde modellik yaparak sektöre giriş yapmıştır. Kara Sevda ve Siyah İnci dizilerinde rol almıştır.

Kocaman Ailem Dizisi Oyuncu Kadrosu Buse Arslan Akdeniz

1992 yılında dünyaya gelen Buse Arslan İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümden mezundur. Ardından Kadir Has Üniversitesi Film ve Drama Oyunculuk Bölümünde Yüksek Lisans eğitimi almıştır.Akasya Durağı, Avrupa Avrupa, Yalan Dünya, Benim Hala Umudum Var, Bizim Okul, Kertenkele, Kocamın Ailesi ve son olarak Aşk Yalanı Sever dizilerinde rol almıştır.

Zeynep Gülmez

1974 tarihinde dünyaya gelen Türk tiyatrocu ve sinema oyuncusu. İlk, orta ve lise eğitimini Bursa’da tamamladı. Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro bölümünden mezun olduktan sonra hemen kariyer hayatına başladı.Parmaklıklar Ardında, Annem, Alemin Kralı, Yeşil Deniz, Düşler ve Umutlar, Yalaza. Şimdilerde Kocaman Ailem oyuncu kadrosunda yer alıyor.

Berkay Tulumbacı

1991 yılında Kıbrıs’ta dünyaya gelen oyuncu Eskişehir Üniversitesinden mezundur. Sessiz Gece, Kara Ekmek ve son olarak Ateş Böceği dizilerinde rol almıştır. Dizinin diğer oyuncuları; Özlem Türkad, Necmi Yapıcı, Cihan Kurtaran, Zuhal Yalçın, Gülçin Hatıhan, Erman Okay, Çiğdem Aygün