Kocaman Ailem Elif Kim? Gerçek Adı, Yaşı, Sevgilisi


Güncelleme: 28 Nisan 2018 : 03:02
1

Ekranlara yeni bir soluk getirmeye hazırlanan Kocaman Ailem dizisi birbirinden başarılı oyuncuları kadrosunda bulunduruyor. Dizide Elif karakterine hayat veren güzel oyuncu Çağla Demir kim? Dizideki rolüyle ve performansıyla dikkat çeken Kocaman Ailem Elif kim? İşte detaylar…

Dizinin ana kahramanı Hulusi’nin en güvenilir adamı Demir’in inatçı, dik başlı ve delikanlı nişanlısı Elif, hepimizin kısa sürede sevgisini kazanacak bir karaktere hayat veriyor. Kocaman Ailem dizisi Elif kim sorusunu yanıtladıktan sonra bu karaktere hayat veren Çağla Demir kimdir sorusuyla ilgili detaylı yanıtları sizler için araştırdık.

Çağla Demir, 1992 yılında Samsun’da dünyaya gelmiştir. 4 kardeşin en küçüğüdür. 1.64 boyunda ve 55 kg ağırlığındadır. Liseden mezun olduktan sonra Ankara Başkent İletişime yazılmış ve burada oyunculuk dersleri almıştır. Oyunculuk dersleri almaya devam eden genç oyuncu Tümay Özokur atölyesine bağlı olarak çalışmaktadır.

Reklam ve katalog çekimlerinde modellik yaparak başlamıştır. Oyunculuk kariyerine yön vermesinde etkili olan isim Tümay Özokur olmuştur. Hayata pozitif bakan, enerji dolu ve yengeç burcudur. 2014 yılında ilk oyunculuk deneyimini Medcezir dizisinde Ceren karakterini canlandırarak yapmıştır. Akabinde Kara Sevda dizisinde rol almıştır. Son olarak Siyah İnci dizisinde canlandırdığı Ece rolüyle büyük beğeni toplamıştır.

Şimdilerde Atv’nin yeni dizisi projesi Kocaman Ailem dizisinde Elif karakteriyle kamera karşısına geçiyor. Kendisine yeni dizisinde yeni rolünde başarılar dileriz.

Kocaman Ailem dizisi çok yakında Atv ekranlarında başlıyor! Keyifli seyirler…

1 YORUM

Comments are closed.