Kocaman Ailem Dizisi Nerede Çekiliyor? Ailenin Kaldığı Ev Nerede?


Güncelleme: 28 Mayıs 2018 : 13:45
1

Profesyonel bir ekiple yayın hayatına başlamak için gün sayan Kocaman Ailem isimli yeni dizinin hazırlıkları tamamlandı. Dizinin çekimleri için özel bir set kuruldu. Şimdi heyecanla beklenen dizinin nerede çekildiği, hangi şehirde çekildiği, çekimlerin gerçekleştiği evin nerede olduğu herkes tarafından merak ediliyor. İşte Kocaman Ailem dizisi nerede çekiliyor, ailenin kaldığı ev nerede sorularının yanıtı haberimizde.

Atv yaz sezonunda sıcacık bir aile dizisini ekrana getirmeye hazırlanıyor. Levent Ülgen, Emre Karayel, Aksel Bonfil, Çağla Demir, Buse Arslan Akdeniz ve Zeynep Gülmez gibi kaliteli oyuncuların kadrosunda yer aldığı Kocaman Ailem dizisinin yapımcılığını Mia Yapım ekibinden Banu Akdeniz üstleniyor.

Dizinin okuma provaları için oyuncular bir araya gelmeye başladı. Sıcacık hikayesi ve güçlü kadrosuyla izleyicinin gönlünde taht kurmayı hedefleyen dizinin adresi Atv oldu. Atv, Masum Değiliz ve 8. Gün dizilerinin erken final yapmasının ardından yeni proje arayışlarına başlamıştı. Kocaman Ailem dizisi çok yakında Atv ekranlarında başlıyor. Şimdi izleyenlerin en çok merak ettiği konu Kocaman Ailem dizisi nerede çekiliyor, dizi seti nerede, nasıl gidilir soruları üzerine.

 

Kocaman Ailem Dizisi Nerede Çekiliyor?

Kocaman Ailem dizisi hemen hemen tüm dizilerin olduğu gibi İstanbul’da çekiliyor. Poyrazköy semtinde olduğu duyumunu aldık.  20 nisan cuma günü çekimleri son sürat başlayan dizinin çekim adresi en kısa zamanda haberimizde yer alacaktır.

Sizler Kocaman Ailem dizisi nerede çekiliyor, dizi seti nerede sorularıyla ilgili bilgilerimizi güncellememize yardımcı olacak yorumlarınızı bekliyoruz. 

Comments are closed.