Kocaman Ailem Berrak Kim? Yaşı,Boyu,Oynadığı Diziler


Güncelleme: 2 Mayıs 2018 : 19:21
1

Yaz sezonunun iddialı dizilerinden biri olmayı hedefleyen Kocaman Ailem tanıtım fragmanıyla büyük merak uyandırdı. Dizinin başarılı oyuncu kadrosu ilk etapta dikkat çekiyor. Kocaman Ailem Berrak kim, yaşı, boyu daha önce oynadığı diziler ve nereden tanıyoruz soruları araştırılmaya başladı. Oyuncularıyla şimdiden tam not almayı başaran dizi, hikayesiyle izleyenlere keyifli dakikalar yaşatmaya geliyor…

Hulusi’nin sonradan hayatına giren kızlarından birine hayat veren Berrak, aşka inanamayan, erkeklere güvenmeyen ve hayata farklı bir pencereden bakan güzel bir genç kızdır. Diziye renk katacak isimlerden biri olan Berrak karakterini canlandıran oyuncu Buse Arslan’dır.

Buse Arslan kim? 29 aralık 1992 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Lise eğitimini tamamladıktan sonra Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi oyunculuk bölümünde mezun olmuştur. Akabinde Kadir Has Üniversitesi Film ve Drama Oyunculuk bölümünde yüksek lisans yapmıştır.

Eğitimini tamamladıktan sonra ilk kez Akasya Durağı dizisiyle oyunculuğa adım atmıştır. 2012 yılında Avrupa Avrupa dizisiyle izleyici karşısına çıkmıştır. Dizide, Zuhal Topal, Tarık Ünlüoğlu ve Ebru Cündübeyoğlu gibi usta isimlerle birlikte çalışmıştır. Daha sonra Yalan Dünya dizisinde kısa bir süre rol almıştır. Genç oyuncunun kendini gösterdiği dizi Kocamın Ailesi olmuştur. Bu dizide Gülay karakterine hayat vermiştir.

Kocamın Ailesi dizisinde gösterdiği performansın ardından Aşk Yalanı Sever dizisinde başrol olarak rol almıştır. Fakat dizinin seyirci çekmekte zorlanmasıyla kısa sürede final kararı almıştır.  Buse Akdeniz 2016 yılında iş adamı Kazım Akdeniz ile evlendi.

Kocaman Ailem Berrak karakterinden önce rol aldığı başlıca projeler; Akasya Durağı, Avrupa Avrupa, Benim Hala Umudum Var, Yalan Dünya, Kocamın Ailesi ve Aşk Yalanı Sever.

 

 

Comments are closed.