Klavye Delikanlıları Bayram Kimdir? Gerçek Adı ve Oynadığı Diziler


Güncelleme: 11 Eylül 2017 : 23:14
0

Klavye Delikanlıları dizisindeki Bayram karakterini kim canlandırıyor? Klavye Delikanlıları dizisindeki Bayram kim? Klavye Delikanlıları dizisindeki Bayram karakterini sizler için araştırdık.

Show Tv ekranlarının 2017-2018 sezonundaki en iddialı komedi dizisi olmaya aday olan Klavye Delikanlıları yayın hayatına girmeye hazırlanıyor. Dizi, komedisi bol senaryosunun yanı sıra oyuncu kadrosu ile de dikkatleri üzerine topluyor.

Klavye Delikanlıları Seyran Kimdir? Sevgilisi-Gerçek Adı

Klavye Delikanlıları dizisinde adından da anlaşılacağı gibi sosyal hayatta varlığı belli olmayan ancak sosyal medya üzerinden kendilerini çok daha farklı gösteren Bayram ve Kerem’in hayatı anlatılacak.

Klavye Delikanlıları dizisindeki Bayram karakterini ünlü oyuncu Ali Barkın canlandırıyor. İşte Ali Barkın hakkındaki tüm detaylar!

1985 doğumlu olan oyuncu ODTÜ İnşaat Mühendisliğinden 2008 yılında mezun olmuştur. Mezuniyetinin ardından mesleğini yapmayı tercih etmeyen oyuncu Kanada’da bir üniversitede oyunculuk eğitimi almış ve yüksek lisansını tamamlamıştır. Üniversite yıllarında amatör olarak tiyatro oyunlarında yer alan oyuncu, Kanada’dan döndükten sonra film teklifi almıştır.

Ali Barkın, Kanada yapımı olan Dilemma filminde yer aldıktan sonra Deniz Yıldızı dizisinde 4 sezon boyunca Kerem karakterine can vermiştir. Ardından Hayat Devam ediyor dizisinde 2 sezon Bekir karakterini canlandırmıştır.

Yeşil Deniz dizisinde de Emin karakteri ile tanıdığımız oyuncu günlük dizilerin vazgeçilmez bir oyuncusu olmuştur. En son 2017 yılında vizyona giren Ayla isimli filmde Pepe Muharrem rolüyle karşımıza çıkmıştır.

Siz Ali Barkın’ın rolünü beğendiniz mi? Sizce Bayram rolü dizide etkili ve güzel olmuş mu? Yorumlarınızı bekliyoruz.