Kızlarım İçin Zübeyr Öldü Mü? Diziden Ayrıldı Mı


Güncelleme: 26 Ocak 2018 : 03:43
0

Kızlarım İçin dizisinde yine heyecan dolu bir bölümü geride bıraktık. Dizide Zübeyr karakterine hayat veren oyuncu Yaşar tarafından vurulur. Dizinin takipçileri Kızlarım İçin Zübeyr öldü mü, diziden ayrıldı mı sorularına yanıt aradı. Olayların merkezinde olan Zübeyr ölecek mi? Kızların bu duruma gelmesinde Yaşar’ın hapse girmesinde başrol oynayan Zübeyr diziden ayrılıyor mu? Kızlarım İçin Zübeyr ölecek mi?


Kızlarım İçin Yaşar Ölecek Mi? Fikret Kuşkan Diziden Ayrlıyor Mu


Kızlarım İçin Zübeyr ölecek mi sorusuna gelmeden önce dizinin son bölümünde neler yaşandığını hatırlayalım.  Sumru her zaman olduğu gibi başına yeni dertler açmıştır. Egemen’den beklediği karşılığı alamayan Sumru Tayfun’a yönelir. İlk günden itibaren Sumru’ya aşık olan Tayfun ise yakaladığı fırsatı değerlendirir ve Sumru’nun savunmasız tarafını kullanarak ona yaklaşır. Kardeşleriyle kavga eden Sumru evi terk eder ve Tayfun’dan yardım ister. Tayfun Sumru’yu bir otel odasına yerleştirir. Sumru’nun bir adamla otele girdiğini gören Zübeyr ise bunu fırsat bilir ve Yaşar’ın ilgisini kendi üzerinden çekmek için Sumru’nun yabancı bir adamla otele gittiğini haber verir.

Zübeyr’in verdiği adrese giden yaşar kapıyı açan kişinin Tayfun olduğunu görünce deliye döner. Birlikte hareket ettiği ve ortak iş yaptığı adamın kızını bir otel odasına kapattığını gören Yaşar ne yapacağını şaşırır.

Öte yandan Zübeyr hakkında her şeyi öğrenen Yaşar onu öldürmeyi kafasına koyar. Ve kurduğu plan sonunda Zübeyr’i kıstırır. Zübeyr’in yalvarmalarına kulak asmayan Yaşar, onu namlunun ucuna almıştır. Yaşar hiç acımdan bir el ateş eder ve Zübeyr yere serilir. İzleyenler Kızlarım İçin Zübeyr ölecek mi? Kızlarım İçin Zübeyr öldü mü diziden ayrılıyor mu sorularına yanıt aradı.

Kızlarım İçin Zübeyr Öldü Mü

Kızlarım İçin Zübeyr karakteri dizinin önemli isimlerinden olduğu için öleceğini düşünmüyoruz. Her dizide sonuna kadar yaşayan bir kötü karakter mutlaka bulunur. Kızlarım İçin Zübeyr’de bu kötü karakterlerden biri.