Kızlarım İçin Şelale Kimdir? (Gözde Mukavelat)


Güncelleme: 9 Ocak 2018 : 21:16
0

Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan Kızlarım İçin dizisinde yeni karakterler girmeye devam ediyor. Dizi final yapacak, yaptı derken dizi son kozlarını oynuyor ve yeni karakterlerle diziyi canladırmaya çalışıyorlar. Diziye dahil olna yeni karakter Şelale’dir. Şelale pavyonda çalışan bir şarkıcıdır. Kızlarım İçin Şelale Kimdir? (Gözde Mukavelat) 

Şelale karakterini canlandıran oyuncu Gözde Mukavelat’tır. Gözde Mukavelat 1977 Kocaeli doğumludur. 168 cm boyunda olan oyuncu 54 kg ağırlığındadır. Mavi gözleri ile dikkatler iüzerine çeken Gözde başak burcundadır.  Lise yıllarında merak saldığı oyunculukta kendisini geliştirmiş ve bir çok projede yer almıştır. Oyunculuğunun yanı sıra müzikle de ilgili olan Gözde’nin bir de single çalışması vardır. İz isimli single çalışmasına bir de klip çeken oyuncu Arka Sıradakiler dizisi ile tanınmıştır. Büşra karakteri ile oldukça ilgi gören oyuncu daha sonra  bir çok dizide rol almıştır. 2006’da Doktorlar dizisinde rol almıştır. Dizide Kutsi, Yağmur Atacan, Bekir Aksoy, Melike Güner gibi isimlerle rol almıştır.

Gözde Mukavelat’ın oynadığı dizi ve projeler şu şekilde; Avrupa Yakası, Yalancı Yarim, Doktorlar, Arka Sıradakiler, Unutulmaz, Çılgın Kanal, Küçük Gelin, Filinta, Acil Aşk Aranıyor, Kızlarım İçin