Kızlarım İçin 20 Şubat Salı Varmı Yokmu? Neden Yayınlanmadı?


Güncelleme: 20 Şubat 2018 : 11:31
2

Kanal D ekranlarında 12. Bölümü ile ekranlara gelecek olan Kızlarım İçin dizisi ile ilgili son günlerde çok fazla final haberi yapıldı. Dizinin 20 Şubat Salı günü ekranlara gelecek olan 12. Bölümünün yayınlanmaması bu haberlerin gerçekliğini ön plana çıkarmış oldu? Dizinin sevenleri hem sosyal medyada hem de farklı platformlarda Kızlarım İçin 20 Şubat Salı Var mı Yok mu? Neden Yayınlanmadı? Gibi sorularla endişelerini dile getiriyorlar. Kızlarım için dizisi ile ilgili detaylar haberimizde.

Fikret Kuşkan (Yaşar Yılmaz), Tuvana Türkay (Kumru Yılmaz), Elifcan Ongurlar (Sumru Yılmaz), Sanem Yeles (Selva Yılmaz Küçük) gibi isimlerin yer aldığı Kızlarım için hikayesi ve kurgusu ile dikkat çeken yapımlar arasındaydı. Dizi ilk bölümleriyle ilgili ile takip edildi ancak yeni dizilerin yayınlanması ile reytinglerde bir düşüş yaşadı. Bu düşüşten sonra dizi ile ilgili final yapacak haberleri de beraberinden gelmeye başladı. Peki gerçekten Kızlarım için Final mi yapacak? Öncelikle şunu söylemek lazım.

Kızlarım için dizisi ile ilgili şuan için resmi bir final kararı yok ancak durumlar hiçte iyi değil. Dizinin 20 Şubat Salı günü saat değiştirdi ve 22:00’da ekranlara gelecek. Bu genel de diziler için ilk final sinyalidir. Dizi düşen reytinglerini önce saat değişikliği ile gidermeye çalışır. Eğer bu işe yaramaz ise gün değiştirir. Eğer oda işe yaramaz ise dizi final kararı alır.

Şuan için Kızlarım için dizisi ile ilgili final yapacak diye kesin bir hüküm veremeyiz ancak final sesleri çok yakından geliyor. Eğer reytinglerdeki beklenen yükseliş trendi yakalanamaz ise Kızlarım İçin yakın zamanda final kararı alacaktır. Sizler dizi ile ilgili neler düşünüyorsunuz. Dizi finale gider mi? Bitmesi en iyisi mi? Yoksa gün değiştirmesi mi gerekir? Hangi güne geçerse yükseliş trendini yakalar? Yorumlarınızı bekliyoruz.

2 YORUMLAR

  1. Pazartesi günü en iyi gün bence… En gözde dizi çukur… oda sıktı artık… salı gunu bu dizi için çok kötü olmuşşş… halbuki çok iyi bir dizi ve senaryo… ancak yanlış gün azizligine uğradı. Kadın ve ufak tefek cinayetler, survivor… engel oluyor. Salı günü olmamalı

  2. Kizlarim için dizisini beğeniyle izliyoruz.Lütfen yayından kalkmasın Günü hiç farketmez

Comments are closed.