Kızlarım İçin Suna Kim? Oynadığı Diziler


Güncelleme: 21 Kasım 2017 : 14:43
0

Son olarak Anne dizisinde izlediğimiz Ahsen Eroğlu Kanal D’nin iddialı projesi Kızlarım İçin kadrosunda Suna karakterini canlandırıyor. Uzun süren tanıtımların ardından ekrana gelen dizide  başarılı oyunculuğuyla dikkat çeken Ahsen Eroğlu kimdir? Özel hayatı kariyeri ve dizideki rolü nedir? Kızlarım İçin Suna Kim? Oynadığı Diziler İşte ayrıntılar…

Başrollerinde Tuvana Türkay, Elifcan Ongurlar, Ahsen Eroğlu, Sibel Taşçıoğlu, Fikret Kuşkan ve Özgün Çoban gibi birbirinden başarılı oyuncuların yer aldığı dizide Suna karakteriyle dikkat çeken Ahsen Eroğlu hakkında merak edilenleri sizler için araştırdık. Kızlarım İçin dizisi Suna kim sorusunun cevabı haberimizin devamında.

Kızlarım İçin Dizisi Nerede Çekiliyor Dizi Seti Nerede?

 

İffet, Dila Hanım, Kaçak, Hanımın Çiftliği ve İstanbul Sokakları gibi projelerin de senaristliğini üstlenen  Zülküf Yücel’in kaleme aldığı dizinin yönetmenliğini Mesude Eraslan yapıyor.

5 kız çocuğu olan babanın kızlarının hikayesini anlattığı dizi izleyenlerin ilgisini çekmeyi başardı. Tutsak hayatı yaşamış bir insan kızlarının her birine kuş ismi vermesi dizinin en dikkat çeken ayrıntısı. Servan, Kumru, Sumru, Suna ve Hüma. Etkileyici ve duygu yüklü hikayesiyle tam bir aile dizisi olama aday bir yapım.

Kızlarım İçin Dizisi Suna Kimdir? Ahsen Eroğlu

1993 Çorlu doğumlu genç oyuncu Ege Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulundan mezundur. 2015 yılında profesyonel oyunculuk serüveni başlamıştır. Modern Habil Kabil ve Muhteşem Yüzyıl dizilerinde rol almıştır. Fakat yıldızı geçtiğimiz sezona damga vuran Anne dizisinde canlandırdığı karakterle parlamıştır.

Kızlarım İçin Suna Kim? Ahsen Eroğlu