Kızlarım İçin Dizisi Zubeyr Kimdir? Gerçek Adı Rol Aldığı Diziler


Güncelleme: 13 Kasım 2017 : 02:30
0

Sürükleyici ve etkileyici konusuyla sezona iddialı bir giriş yapmayı başaran Kızlarım İçin dizisi oyuncu kadrosuyla da dikkat çekiyor. Birbirinden usta isimlerin yer aldığı dizide Zubeyr karakteriyle karşımıza çıkan Numan Çakır kimdir? Kendisini daha önce hangi projelerde izledik? İşte Ayrıntılar…

Fragmanı yayınlandığı günden itibaren büyük ilgi gören dizinin kadrosunda Fikret Kuşkan, Tuvana Türkay, Elifcan Ongurlar, Numan Çakır, Ülkü Duru,Özgün Çoban ve Ahsen Eroğlu  gibi isimler yer alıyor.

Kızlarım İçin Dizisi Oyuncu Kadrosu ve Karakterleri-Kim Kimdir?

5 kız çocuğu olan babanın kızlarının hikayesini anlattığı dizi izleyenlerin ilgisini çekmeyi başardı. Tutsak hayatı yaşamış bir insan kızlarının her birine kuş ismi vermesi dizinin en dikkat çeken ayrıntısı. Servan, Kumru, Sumru, Suna ve Hüma. Etkileyici ve duygu yüklü hikayesiyle tam bir aile dizisi olama aday bir yapım.

Dizide mahallenin bakkalı rolüyle izleyici karşısına çıkan Numan Çakır ekranların tanıdık ve tecrübeli isimlerinden. Numan Çakır’ın kariyeri ve özel hayatıyla ilgili merak edilenleri haberimizde yer verdik.

Kızlarım İçin Zubeyr Kim? Numan Çakır

1 Ocak 1970 tarihinde Düzce’de dünyaya gelen Numan Çakır, çeşitli tiyatro okullarında oyunculuk eğitimi almıştır. Üvey Baba, En Son Babalar Duyar, Aliye, Arka Sokaklar, Hacı, Muhteşem Yüzyıl ve Arkadaşlar İyidir  dizilerinin yanı sıra Babam Annem Oldu, Mülteci, Ustalar, Alimler ve Sultanlar ve Mor Ufuklar isimli sinema filmlerinde rol almıştır.