Kızlarım İçin Dizisi Nerede Çekiliyor Dizi Seti Nerede?


Güncelleme: 10 Kasım 2017 : 00:06
7

Uzun süren çalışmalar sonucunda ekrana gelen Kızlarım İçin dizisi, konusu ve oyuncu kadrosunun yanında nerede çekildiğiyle de merak konusu olmayı başardı. Dizinin seti nerede hangi şehirde? İşte tam adresi…

Yeni sezonda onlarca yeni proje ekrana gelmeye devam ediyor. İsmi ilk olarak Katilin Kızları olarak açıklanan fakat son dakika değişikliğine gidilerek Kızlarım İçin ismini alan dizi dram türünde ekrana gelecek.

Kızlarım İçin Dizisi Oyuncu Kadrosu ve Karakterleri-Kim Kimdir?

Yapımcılığını Süreç Film’in üstlendiği başrollerinde Fikret Kuşkan, Tuvana Türkay, Özgün Çoban, Anıl Tetik, Ahsen Eroğlu, Elifcan Ongurlar, Ülkü Duru ve Hakan Yufkacıgil’in yer aldığı dizi yayın hayatına tüm hızıyla başladı.

5 kız çocuğu olan babanın kızlarının hikayesini anlattığı dizi izleyenlerin ilgisini çekmeyi başardı. Tutsak hayatı yaşamış bir insan kızlarının her birine kuş ismi vermesi dizinin en dikkat çeken ayrıntısı. Servan, Kumru, Sumru, Suna ve Hüma. Etkileyici ve duygu yüklü hikayesiyle tam bir aile dizisi olan Kızlarım İçin seti nerede kuruluyor?

Genelde sevilen dizilerin nerede çekildikleri izleyenler tarafından merak edilen ve araştırılan önemli konulardan bir tanesidir. Bizde bu konuyu sizler için araştırdık.

Dizi pek çok projede olduğu gibi İstanbul’da çekiliyor. İstanbul’un Avrupa yakasında başlayan çekimler için özel bir set kuruldu.

Biz dizinin tam adresini ne yazık ki öğrenemedik. Sizler dizi setinin adresini biliyorsanız yorum kısmında paylaşabilirsiniz. Görüş ve düşünceleriniz bizler için değerli. Yorumlarınızı bekliyoruz. 

 

7 YORUMLAR

Comments are closed.