Kızlarım İçin Alper Kimdir? Özgün Çoban Hayatı


Güncelleme: 28 Kasım 2017 : 03:13
0

Uzun süren tanıtımların ardından ekrana gelen Kızlarım İçin Alper kimdir? Birbirinde ünlü isimlerin yer aldığı dizide Alper karakterini canlandıran Özgün Çoban hakkında tüm merak edilenler haberimizin devamında yer alıyor. İşte Kızlarım İçin Alper kim sorusunun yanıtı…

Kızlarım İçin Dizisi Nerede Çekiliyor Dizi Seti Nerede?

Zubeyr ve Hacer’in 24 yaşında yakışıklı ve genç oğludur. Tuttuğunu koparan, istediğini elde etmek için elinden geleni yapan biridir. Küçüklüğünde bu yana Kumru’ya aşıktır. Sırf o istediği için durmaksızın çalışarak Tıp fakültesin kazanır. Ailesinin bu aşka karşı çıkmasına rağmen Kumru’dan asla vazgeçmez. Kumru’ya olan saplantılı aşkı ona zarar verse de bunu umursamaz. Gelenekçi ve ataerkil bir yapısı vardır. Evlerinde sadece annesi Haceri’in sözü geçer babası silik bir karakter olduğu için onun tam tersi olmak için çabalar.  Aşırı agresif öfkesini kontrol edemeyen biridir. Duygularıyla hareket eder ve sonucunu düşünmez. Bu davranışlarından da en çok Kumru etkilenir.

Başrollerinde Tuvana Türkay, Elifcan Ongurlar, Ahsen Eroğlu, Sibel Taşçıoğlu, Fikret Kuşkan ve Özgün Çoban gibi birbirinden başarılı oyuncuların yer aldığı dizide Alper karakterini canlandıran Özgün Çoban hakkında merak edilenler.

Kızlarım İçin Alper Kimdir? Özgün Çoban

1985 doğumlu Özgün Çoban Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı Oyunculuk Bölümünden mezun olmuştur. Beni Affet dizisinde Tunç, Deniz Yıldızı dizisinde Yiğit karakteriyle tanınmış ve adını geniş kitlelere duyurmuştur.