Kızım Dizisi Öykü’nün Annesi Kim? Hangi Oyuncu Canlandıracak?


Güncelleme: 13 Ekim 2018 : 11:38
0

TV8 ekranlarında seyirciyle buluşan kızım dizisi ilginç hikayesi ile izleyenleri bitirmeyi başardı. dizinin sağlam oyuncu kadrosu da en az dizi kadar ilgi çekici. şimdi diziye yeni bir karakter daha giriyor. Öykü’nün annesi olarak diziye giren karakteri kim canlandıracak?

Öykü 8 yaşındadır Ancak yaşıtlarından biraz farklıdır. Yaşıtlarına göre algısı çok açık empati duygusu gelişmiş ve çok zeki bir kızdır. Çok Küçük yaşlarda annesi onu terk etmiş ve o yaşlardan bu zamana teyzesi ile yaşamaktadır. Ancak teyzesi de onu terk edince bu zamana kadar hiç görmediği babası Demir ile yaşamak zorunda kalmıştır. Çok geçmeden senaryo gereği Öykü’nün annesi de ortaya çıkacaktır.

Aldığımız bilgilere göre Öykü’nün annesini canlandıracak olan oyuncu Selin Şekerci dir. Selin Şekerci dizide Öykü Küçük yaşlarda terk eden annesini canlandıracak. Peki Selin Şekerci kimdir, kısaca tanıyalım.

Selin Şekerci 1988 yılında İzmir’in Karşıyaka semtinde doğmuştur. Annesi Azeri olan Selin Şekerci’nin babası ise arap asıllıdır. Seni Şekerci daha 5 yaşındayken anne ve babası boşanmıştır. ilkokul ortaokul ve liseyi İzmir’de okuyan Selin Şekerci annesinin ısrarı üzerine tiyatroya başlamış ve bu alanda kurslar almıştır.

Kuşların ardından ilk önce özel bir tiyatroda çocuk oyunlarında oynamıştır. Daha sonra İzmir devlet tiyatrolarında görev almıştır. Selin Şekerci oyunculuk alanında kendisine geliştirmek için 2006 yılında 8 yaşında İstanbul’a gelmiş ve burada dizi ve reklam projelerinde Yer almıştır. sihirli anahtar ajansına bağlı olarak kariyerine devam eden Selin Şekerci 57 kilo ağırlığında ve 168 santimetre boyundadır.

İlk dizi kariyerine 2006 yılında Sağır Oda isimli dizi ile adım atmıştır. Daha sonra Kavak Yelleri dizisinde bir kaç bölüm oynamış ve 2008 yılında Melekler Korusun dizisinde rol almıştır. 2012 yılına gelindiğinde ise TV’de programlar yapmaya başlamış ve bu anlamda TRT Okul için ben yaparım adlı programı yapmıştır. Yine Aynı yıl Benim İçin Üzülme isimli dizide oynamıştır.

2014 yılında Kaçak Gelinler isimli dizide oynamış 2014 yılının yılbaşı gecesinde O Ses Türkiye özel programına katılmış ve feeling good isimli İngilizce parçayı seslendirmiştir. Ebru Gündeş’in sesini beğendiği Selin Şekerci yine Ebru Gündeş’in ekibine katılmıştır. Selin Şekerci’nin oynadığı bazı dizi ve filmler ve reklamlar şu şekildedir;

2006 Sağır Oda, 2007 Kavak Yelleri, 2008 Melekler Korusun, 2011 canım abi, 2011 Ay büyürken uyuyamam, 2011 İzmir Çetesi, 2012 Benim İçin Üzülme, 2014 Kaçak Gelinler, 2015 Acı Aşk gibi dizi ve film projelerinde Yer almıştır.