Kızım Dizisi 10.Bölüm Fragmanı Yayınlandı!


Güncelleme: 18 Kasım 2018 : 22:47
1

TV8 ekranlarında Cuma akşamları saat 20.00 da yayınlanan KIZIM dizisinin fragmanı yayınlandı. Yayın hayatına girdiği günden beri reytinglerde zirvenin peşini bırakmayan dizinin fragmanı  yayınlandı. İzleyicinin merakla beklediği dizi bu hafta büyük bir sürpriz ile karşımıza çıkıyor.

Kızımda Bu Hafta Yaşanacaklar?

Senaristliğini Banu Kiremitçi Bozkurt ve Irmak Bahçeci’nin yaptığı Kızım dizisi yıllar sonra bir araya gelen baba kızın Öykü ve  Demir’in amansız bir hastalıkla mücadelesini konu  alan dizi yayınlandığı günden beri sosyal mecralarda ve oyuncu kadrosu ve küçük oyuncu Öykü’ye can veren  Beren Gökyıldız’ın muhteşem oyunuyla oldukça ses getiren bir yapım oldu. Haftalardır Öykünün annesini merak eden dizi izleyicisinin merakı dizi kadrosuna daha sonradan dahil olan ve Asu karakterine can veren Selin Şekerci ile  giderildi. Öykünün annesi ile ne zaman karşılaşacağı sorularının yanıtı ise bu hafta giderilecek gibi görülüyor.

Bu hafta yayınlanan fragmanda  Öykünün hastalığı yavaş yavaş belirtilerini gösterse de Demir ile Öykü hastalığa rağmen hayatlarına devam etmektedir. Okulda düzenlenen tiyatro oyununda Pamuk Prenses rolünün üstlenen Öykü oldukça mutludur. Lakin prensin Mertcan olması Demir’in canını oldukça sıkacak gibi görünüyor. Bu haftaki bölümde kızını Mertcan’dan kıskanan Demiri izleyeceğiz gibi görünüyor.  Öykünün ise  babasının arkadaşı olarak tanıdığı Asu ablasının  bu hafta yayımlanan fragmanında annesi olduğunu öğrendiği görülüyor.

Öykü İle Asu karşı karşıya

Bu haftaki bölümde haftalardır izleyicinin merakla beklediği karşılaşma gerçekleşiyor. Asu,  Demirin tüm ısrarlarına karşı fragmanda babasından kendisine kalan mirası alabilmek adına Cemal’in de ısrarları ile Öyküyü Demirden almaya karar veriyor ve Öykü’nün karşısına çıkıyor.

 ‘Öykü ben senin annenim !

Yayımlandığı günden beri izleyicinin iple çektiği sahne bu haftaki kızım fragmanında yayınlandı. Asu,  tüm cesareti toplayarak Öykünün karşına çıkarak ‘Öykü ben senin Annenim’ dediği görülüyor. İlgiyle izlenen dizinin takipçileri merakla dizinin yayınlanacağı güne odaklandı.

Fragmanın en dikkat çeken sahnesi olan karşılaşma bu haftaya damga vuracak gibi gözüküyor. Reyting sıralamasında diziyi yukarı çekecek gibi görülen bu bölüm 23 Ekim Cuma  günü saat 20.00 da tv8 ekranlarında olacak.

 

 

 

1 YORUM

  1. Ellerine sağlık merakla diğer bölümlerin yazılarını bekliyorum başarıllar dilerim.?

Comments are closed.