Kıvanç Tatlıtuğ’un 2018’deki Projesi Ne? Kıvanç Tatlıtuğ’un Yeni Dizisi Ne?


Güncelleme: 29 Haziran 2018 : 10:14
28

2017-2018 sezonunda Kıvanç Tatlıtuğ ekranlarda olacak mı? Kıvanç Tatlıtuğ’un yeni projesi ne? Kıvanç Tatlıtuğ yeni sezonda hangi dizide yer alacak? Cesur ve Güzel dizisi ile adından söz ettiren Kıvanç Tatlıtuğ’un yeni sezonda da ekranlarda olması bekleniyor. Yer aldığı bütün yapımlarda hem oyunculuk performansı hem de yakışıklılığıyla dikkat çeken oyuncu yeni sezon için fiyat belirledi.

Gümüş, Aşkı Memnu, Kurt Seyit ve Şura, Ezel, Kuzey Güney dizilerinde yer alan ve dizileri reyting rekorları kıran Kıvanç Tatlıtuğ en son Star Tv ekranlarında Tuba Büyüküstün ile Cesur ve Güzel dizisinde yer aldı. Dizide yer alırken Kıvanç Tatlıtuğ, her hafta dizinin yeni bölümü yayınlandığında 130 bin tl ücret alıyordu. Aylık kazancı 520 bin tl olan Kıvanç Tatlıtuğ yeni sezon için yeni fiyat belirledi.

Kıvanç Tatlıtuğ 2017-2018 sezonunda yer alacağı dizi için haftalık 150 bin tl fiyat belirlemişti. Ancak daha sonra yeniş bir dizi haberi ile fiyatınında güncellendiği bilgisi geldi. Ekranların en çok aranan ve sevilen oyuncularından olan Kıvanç Tatlıtuğ, yer aldığı tüm dizileri başarıyla sürdürdüğü için fiyatını arttırdığı söyleniyor. Yakışıklı oyuncunun yakın bir zamanda meşhur bir ABD dizisinin Türkiye uyarlamasında rol alacağı bilgisi geldi.

Daha önce Gümüş, Aşk-ı Memnu, Kuzey Güney, Kurt Seyit ve Şura, Cesur ve Güzel gibi dizilerde rol alan yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ekranlara dönüyor. Ocak ayında başlaması beklenilen dizi Ay Yapım imzasıyla ekranlara gelecek. Dizi yine Star TV’de yayınlanacağı iddia edilse de Kıvanç Tatlıtuğ yeni sezon için Show Tv ile anlaşabilir. Kıvanç Tatlıtuğ’un yeni projesi için Meryem Uzerli’ye de teklif götürüldüğü söyleniyor. Ancak Meryem Uzerli henüz kesin kararını vermedi.

Gelen son dakika bilgisi ile Kıvanç Tatlıtuğ’un yeni dizisi ile ilgili bazı ayrıntılar ortaya çıktı. Milliyet Gazetesi yazarı Ali Eyüboğlu’nun Kıvanç Tatlıtuğ’un yeni dizisini köşesine taşıdı. Eyüpoğlu’nun aldığı bilgilere göre Tatlıtuğ’un yeni dizisi Preson Break’ın Türkiye uyalaması olacakmış. Prensipte anlaşma sağlanmış ve iş sadece imza atmaya kalmış. Kanal olarakta Fox Türkiye ile görüşmeler yapılmış. Bakalım yıldız oyuncu yeni yılda Fox ekranlarında mı olacak yoksa yeni ve cazip başka bir teklifi mi kabul edecek. Yeni bilgiler geldikçe haberimiz güncellenecektir.

Orijinal dizide Michael Scofield karakaterini Kıvanç Tatlıtuğ canlandırıken abisi Lincon Burrows karakterini ise Gürkan Uygun canlandıracakmış. Dizi için düşünülen diğer izimler ise Behzat Gerçekler ve Özkan Uğur.

[kirmizitext]Mavi 2018 Reklamı Kıvanç Tatlıtuğ’un Süpermodel Partneri Kim? için tıklayınız[/kirmizitext]

Kıvanç Tatlıtuğ’un yeni sezonda yer alacağı dizi kesinleştiğinde sizlerle sitemizden paylaşacağız. En güncel dizi haberleri için bizi takip etmeye devam edin! Sizler Genç ve Yakışıklı oyuncuyu nasıl bir rolde görmek isterdiniz. Kötü rolde mi iyi rolde mi? Zengin mi fakir mi? Yorum yaparak görüşlerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz. Unutmayın ki yapım şirketleri sosyal medya ve internet sitelerindeki izleyici görüşlerine dikkat ederler.

Kıvanç Tatlıtuğ’un Yeni Reklam Filmi

https://www.youtube.com/watch?v=6dfSZ5f2YRw

28 YORUMLAR

  1. Evet dovus ve aksion daha cok yakisir iyi rolda olsun fakir olsun Kuzey Guney dizisi gibi reytingli olsun…

  2. Bence esrarengiz bi yanı mutlaka olmalı.Dışarıdan duyarsız acımasız fütursuz görünmeli aslında tam tersi olmalı.Meryem uzerli falan uymaz ona güzel bir kız olmalı.Çok zeki olmalı

  3. Yeni başlayacak dizisini sabirsızlıkla bekliyoruzzz ve tabiki aşk filmi omalı kesinlikle ona yakışiyor

  4. Meryem Üzerli yada Burcu Biricik olsun. Polisiye olacaksa da klasik bir polisiye olmasın. Burcu Biricik olursa yine eğlenceli aksiyonlu olsun.Meryem Üzerli olursa intikamlı hırslı bişeyler olsun. İki oyuncuya da intikam hırs eğlence çok yakışıyor. Kesinlikle ikisinden birisi olsun.

  5. Kivanc ve bensu soral mükemmel bir cift olur hikayede kuzey üney cesur ve güzel karişiminda birsey olabilir

  6. Kuzey Güney gibi bir dizi başka gelmez çünkü çok baskaydi lan kuzeyde ki rolü falan

  7. iyi rolde ve fakir olarak oynasın adama yakışıyo abi kavgası dövüşü bol olsun bıktık aşktan meşkten kuzey güney gibi mesela 😀

  8. Klasik salon dizileri abartılı zenginlik hiç hoş değil
    Polisiye süper olur
    Partner olarak Burcu Biricik 10 numara olur

  9. Farkli birşey ler olsun zengin salon dizilerinden sıkıldık polisiye çok yakışır
    Partner burcu biricik süper olur

  10. Kesinlikle Meryem Uzerli veya Serenay Sarıkaya olmasın ikisi de itici ve Kıvanç Tatlıtuğ ile yakışmaz. Tuba Büyüküstün ile harika bir çift olmuşlardı. Uyumları çok güzeldi ve çok yakışmışlardi. Yine o büyüyü yakalamali bence. Beğenilen çiftler tekrar yeni projelerde biraya getirilmeli bence. Hem farklı karekterlerde aynı partnerler oyuncyluklarini daha da geliştirirler. Ayrıca reytingler tavan yapar. Görmek istediğimiz çiftleri eşleştirin seyreden biziz ne de olsa ?☺

  11. Pisikopat rolü çok yakışıyor ezel de sekiz rolünde ki performansı mükemmeldi bu tarz bi bi rol olması lazım bence

  12. Tabikide polisiye olsun izleriz Yert ki aşk olmasın Yapmacık geliyor Polisiye Daha Çekici Ciddi polisiye olsun yeter ki final yapmasın izleyelim

  13. Dövüş aksiyon ona yakışıyor aşk dilimlerinde onu tamamlayan birileri henüz Türkiye’de yok ama her rol Yakış ır

  14. guclu bir senaryo ve uygun bir partnerle bekliyoruz kendilerini.cesur ve guzel tam bir hayal kirikligiydi zira…

Comments are closed.