Kırık Ayna Gökçe Kim? Gerçek Adı Sevgilisi Oynadığı Diziler Sosyal Medya Hesabı


Güncelleme: 2 Ağustos 2018 : 14:07
0

Yeni sezonda başlayacak dizilerin en İddialilarindan birisi de Kırık Ayna dizisi oldu. Çalışmalarına hızla başlayan Kırık Ayna Kırık dizisinde 1970’li yıllar anlatılacak. Dizide iki kadın başrol oyuncu olacak ve bunlardan birisi Gökçe karakteri. Kırık Ayna dizisi Gökçe kim, gerçek hayatı, gerçek hayattaki sevgilisi izleyicilerin merak ettiği konular arasına girdi.

1970’li yıllarda yaşayan iki kadının Şöhret hayatına alışma evresi ve bu evrede karşılaştığı sıkıntılar çektiği zorluklar Kırık Ayna dizisinde hayat bulacak. Dizide Gökçe karakterini Pınar Deniz canlandıracak. Pınar Deniz kimdir, hangi dizilerde oynadı, işte detaylar.

Kırık Ayna Gökçe Kim?

Pınar Deniz en son Vatanım Sensin dizisinde ekranlara geldi. Performansı ve güzelliği ile dikkat çeken Pınar Deniz geleceğin yıldızı olma yolunda ilerliyor. 1993 Adana doğumlu olan güzel oyuncu 168 cm boyundadır. 

Pınar Deniz, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişikiler be Reklamcılı bölümü mezunudur. Çocukluk yıllarında merak sardığı oyunculuğa ilerleyen yıllarda geçiş yaptı. Oyunculuk dersi alan Pınar Deniz ilk tecrübesini 2014 yılında Sil Baştan isimli dizi ile yaptı. Sonrasında Murat Dalkılıç’ın Yani isimli şarkısının klibinde oynadı.

Son olarakta izlenme rekorları kıran Vatanım Sensin’de Yıldız karakterini canlandırdı. Roladlığı diziler şunlar; Sil Baştan, Beyaz Yalan ve Vatanım Sensin. Oynadığı klip ise Murat Dalkılıç’ın Yani isimli şarkısının klibi.