Kırık Ayna Dizisi Oyuncu Kadrosu ve Konusu


Güncelleme: 31 Temmuz 2018 : 09:58
2

Fox TV’den “Bedeline hazırsan, gökkuşağının renklerinde ışıklarla yıkanırsın” sloganıyla tanıtılan yeni bir dizinin haberi geldi. Hazırlıkları son sürat devam eden dizinin ismi Kırık Ayna olarak açıklandı. Kırık Ayna oyuncu kadrosu ve konusu nedir, dizi ne zaman ekrana gelecek, Kırık Ayna yayın günü ve tarihi açıklandı mı, sorularını sizler için yanıtlıyoruz.

Hazırlıkları son sürat devam eden Kırık Ayna yaz dizisi olarak planlandı. Mayıs ayında çekimleri başlaması planlanan dizi haziran ayında izleyicisiyle buluşacak. Kırık Ayna dizisinin konusu; şöhret ve zenginlik hırsının doğurduğu sonuçları anlatıyor.

Kırık Ayna Dizisi Konusu ve Hikayesi

Kırık Ayna dizisinin sürükleyici ve etkileyici hikayesi şöyle; Şöhret uğruna büyük bedeller ödediği halde bu yoldan asla dönmeyen, hatta sevdiklerinden bile vazgeçen bir kadının hikayesini beyaz ekrana taşıyan dizinin senaryosu Volkan Gürses kaleminden çıkıyor. Dizinin hazırlıkları son sürat devam ederken Kırık Ayna oyuncu kadrosu da dizi sever tarafından merak ediliyor. Nerede çekildiği de merak edilen dizinin adrosu da belli olmaya başladı.

Kırık Ayna dizisinin yönetmen koltuğunda; şuan yayında olan, başrollerinde Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol’un yer aldığı Kanal D’nin ilgiyle izlenen dizisi Siyah Beyaz Aşk’ın yönetmeni Altan Dönmez üstleniyor. Dizinin cast arayışları ve masa başı çalışmaları hala devam ediyor. Başrol oyuncuları sır gibi saklanan dizi için Öykü Gürel yada Demet Özdemir’e teklif götürüldüğü kulislerde dolaşıyor.

Kırık Ayna Dizisi Oyuncu Kadrosu

Kadın, Savaşçı, Bizim Hikaye ve Yasak Elma gibi reytingleri yüksek projeleri ekrana getiren Fox yine bir iddialı diziyi izleyenlerle buluşturacak. Dizinin kesinleşmiş oyuncuları belli oldu. Yapım şirketi erkek başrol için Berk Cankat ve Kadın başrol için ise Almila Ada ile anlaştı. Diğer 2 oyuncu Hatice Aslan ile Pınar Deniz oldu. Kırık Ayna oyuncu kadrosu açıklanır açıklanmaz haberimizde yer alacaktır. Sizler kimleri görmek istersiniz?

Berk Cankat (Kırık Ayna Dizisi Uğur Kim )

Almila Ada( Kırık Ayna Dizisi Melike Kim )

Pınar Deniz Kırık Ayna Dizisi Gökçe Kim

Hatice Aslan Kırık Ayna Dizisi Melike Kim?

Comments are closed.