Kırgın Çiçekler Final Yapmasın Bitmesin


Güncelleme: 23 Ekim 2017 : 15:05
26

3 sezondur Pazartesi günlerine damga vuran Kırgın Çiçekler’in üzerinde kara bulutlar dolaşmaya başladı. Dram ve hüzün dolu hikayesiyle izleyenleri ekran başına kilitlemeyi başaran Kırgın Çiçekler’in final yapmasını istemiyorsanız yazımızın devamında yer alan yorum kısmına düşüncelerinizi yazarak destek olabilirsiniz.

Yetimhanede yaşayan 5 kızın zorlu hayat mücadelelerini konu alan dizi yediden yetmişe herkesin beğeniyle izlediği projeler arasında yer alıyor.

Fazilet Hanım Ve Kızları Erken Final Yapmasın Bitmesin- Sende Destek Ol

Dizi 2 sezon boyunca pazartesi akşamları yayınlandı ve zirvenin sahibi olmayı başardı. Fakat yeni sezonda aynı gün Söz, Kayıtdışı, Siyah Beyaz Aşk ve Çukur dizileriyle verdiği reyting mücadelesinde çok geride kaldı.

Reytinglerde düşüş yaşayan dizinin reklam gelirleri de düştü. Yapım şirketi bir kaç bölüm sonra dizinin final kararını açıklayacaktır. Kırgın Çiçekler final yapmasın diyorsanız sizde kampanyamıza destek verin.

Başrollerinde Gökçe Akyıldız, Biran Damla Yılmaz, Hazar Motan, Çağla Irmak, Aleyna Solaker, Özgür Çevik ve İpek Karapınar’ın yer aldığı projenin konusu ve senaryosu ekranlarda boy gösteren diğer projelerden çok farklı. Bizde dizisinin devam etmesini istiyoruz.

Kırgın Çiçekler dizisinin yayın hayatına devam etmesi için haberimizin devamında yer alan yorum kısmına diziyi destekler yorumlarda bulunabilirsiniz. Daha sonra bu haberi Twitter, İnstagram ve facebook gibi sosyal medya hesaplarından paylaşarak daha fazla kişinin destek vermesini sağlayabilirsiniz.

Destek içerikli yazılarınızı yorum kısmında  paylaşabilirsiniz. 

26 YORUMLAR

  1. kırgın çiçekler filmindeki oyuncular başka filmlerde rol almak istediklerini ve 3 yıl boyunca sıkıldıklarını biliyorum fakat biz izleyici olarak o kadar alıştık ki diziye 3 yıl boyunca hiç kaçırmadan izliyoruz ve final olmasını istemiyoruz

  2. filmi bitirmeyin cidden her pazartesi tek izlediğim dizilerden biri hiç bölümü kaçırmazdım fakat final yapmasına ailecek üzüldük

  3. Ne Olur Kırgın Çiçekler Bitmesin Devam Etsin Biz çok sevdik be Keşke Devam Etsin Biz çok sevdik bide bir mucize olsa songül Ölmese Gelse kızını koklasa Ne Güzel olurdu sizden Ricam Bu Dizi bitmesin istiyorum ?

  4. Lütfen bukadar güzel doğal bir filmi bitirmeyin çok güzel bir dizi kırgın çiçekler lütfen bitmesinnnnnn??

  5. Böyle doğal oyuncuların oynadığı bir dizinin bitirilmesine inanmak istemiyorum.Sahte oyunculukların sergilendiği,mimikleri olmayan oyuncuların silahlı ya da sığ dizilerine mahkum etmeyin biz Türk milletini.Bizi, pazartesilerini iple çekmekten mahrum etmeyin lütfen…

  6. Kırgın Çiçekler çok güzel bir dizi çok seviyorum kırgın Çiçekleri Final yapmasın

  7. Bence bu dizi bitmesin çünkü sevilen bir dizi sadece izlenimi azaldı diye bitme kararı aldı ama bence bitmemeli 3 yıl olmuş yani 3 sezon nie bitsin bence güzel bir dizi bitirmeyin lütfeeeeen????

  8. Bitmesin noluuuuuuuuuur ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Comments are closed.