Kırgın Çiçekler Eylül Cemre Kader Gerçekten Öldü Mü?


Güncelleme: 23 Ağustos 2017 : 22:36
10

Kırgın Çiçekler üçüncü sezon başlangıcında Eylül, Cemre, Kader karakterleri diziden ayrıldı mı? Kırgın Çiçekler 3. sezonda Eylül Kader Cemre olmayacak mı? Kırgın Çiçekler üçüncü sezon fragmanı yayınlandı!

Kırgın Çiçekler isimli dizi üçüncü sezon onayını da geçtiğimiz sezondaki başarısı sebebiyle hemen kapmıştı. Geçtiğimiz sezonda RTÜK’ten ceza alan dizi, izleyicilerin yoğun isteği sebebiyle devam ettirilmişti.

Kırgın Çiçekler Kim Öldü? Kader Ölecek mi? 13 Haziran Sezon Finali <<<tıklayınız

Kırgın Çiçekler dizisinin ikinci sezon finalinde Kader‘in annesi yurdu ateşe vermiş ve kızlar içerde kalmıştı. Ayrıca annesi Kader’i bıçaklamış ve kötü bir duruma getirmişti.

Oldukça heyecanlı bir şekilde biten Kırgın Çiçekler dizisinin yeni sezon fragmanında Eylül, Cemre ve Kader’in tabutları gösterildi. Üçünün cenazesinin yapıldığı fragmanda Songül, Meral ve Feride Hanım kızlar için gözyaşı döküyordu.

Songül’ün Meral’e tokat attığı fragmanda herkes kızların ölümüne üzülüyor. Yeni sezonda en önemli başroller diziden ayrılmış gibi gösteriliyor.

Kırgın Çiçekler 3. Sezonda (2017 2018) Neler Yaşanacak? <<<tıklayınız

Ancak büyük bir ihtimalle Eylül, Cemre ve Kader karakterleri diziden ayrılmadı. Çünkü Eylül karakterini canlandıran Biran Damla Yılmaz geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabında diziye başladıklarına dair bir gönderi paylaştı. Eğer diziden ayrılmış olsaydı yeni sezon çekimlerinde bulunmazdı.

Dizinin başrolleri Eylül, Kader ve Cemre’nin diziden ayrılmama ihtimali yüksek görünüyor. Çünkü Eylül’ün sevgili adayı olarak diziye yeni oyuncu da dahil olmuştu.

Kırgın Çiçekler Sezon Finalinde Kızlar Öldü mü? Kimler Ölecek Kimler Kalacak <<<tıklayınız

Yine de yayınlanan fragman kafaları karıştırdı. Yangının ortasında kalan kızların öldüğü gösterildi.

Sizce dizinin başrol karakterleri diziden ayrılmalı mı? Kader, Cemre ve Eylül karakterlerini dizide görmekten keyif alıyor musunuz? Yorumlarınızı bekliyoruz.

https://www.youtube.com/watch?v=kg4L1nK574g

10 YORUMLAR

  1. Ben eilf kızlar cemre kader eylül NEOLUR özleyen bee sizi ölüyorsz kim Gülçiçek kim elece cicim olacak NEOLUR ölyen siz seven elif ölyen NEOLUR?

Comments are closed.