Kırgın Çiçekler 98. Bölümde Neler Olacak 20 Kasım Özeti


Güncelleme: 13 Kasım 2017 : 22:40
0

Dram, hüzün ve yürek burkan hikayesiyle yayın hayatına tüm hızıyla devam eden Kırgın  Çiçekler yine heyecan dolu yeni bölümü ile izleyenleri ekrana kilitleyecek. Kırgın Çiçekler 20 kasım 98. bölümde neler yaşanacak?

Hastalığını kimsenin bilmesini istemeyen Serkan, arkadaşlarının kanser olduğunu öğrenmesi canını sıkar. Fakat arkadaşlarının beklenmeyen bir anda yaptığı sürprizle kendini Emre Aydın’la aynı sahnede bulur. Tam şarkısını söylerken fenalaşan Serkan herkesin yüreğini ağzına getirir.

Konserde fenalaşan Serkan hastaneye kaldırılır. Serkan’ın durumu gittikçe daha kötüye gitmektedir. Serkan hayatta kalma mücadelesi verirken Cemre, ailesi ve arkadaşları perişan haldedir.

Diğer taraftan Meral’in başında büyük bir dert vardır. Ejder evi terk etmek için Meral’den yüklü miktarda para ister. Kader’in ailesini araştırmaya karar vermesi üzerinde Meral oyunlarıyla onu vazgeçirir. Kader’in üzüntüsüne dayanamayan Meral gerçekleri anlatmaya karar verir.

Bütün gerçekleri Kader’e anlatmaya karar veren Meral her şeyi göze almıştır. Heyecan ve aksiyonun hiç eksik olmadığı Kırgın Çiçekler yeni bölümü ile 20 Kasım pazartesi Atv’de…

https://www.youtube.com/watch?v=Y5sHLyywOyU