Kıbrıs Finalinde Acun ve Turabi Neden Kavga Etti? Kim Haklıydı?


Güncelleme: 30 Haziran 2018 : 13:35
0

Survivor 2018 yılı itibari ile çekişmeli yarışları geride bırakıp en sonunda Kıbrıs Finallerine gelindi. Bir çok yarışmacının gelip geçtiği Survivor bir senenin daha sonuna gelindi. Tabi her sene olduğu gibi bu senede gergin anlar yaşandı. Kıbrıs finalinde bile ortam gerildi ve hem Turabi-Hakan arasında hem de Turabi-Acun arasında tartışma yaşandı. Peki o gece neler oldu? Kim haklıydı?

Kıbrıs Finalleri çeyrek final seçimlerinde ilk önce  Hakan ile Turabi arasında gerginliğin illk kıvılcımları çıkmaya başladı. Turabi fanlarına seslenmek için söz hakkı aldığında ilginç bir şekilde çocukluk hayallerinden, jimnastikçi olmak istediğinden, artistlik jimnastik konusunda kendisini geliştirmek istediğinden ancak yazı 15 olduğu için geç kaldığından bahsetti. Ve herkesten küçük çocukları spora başlatmalarını istedi. Oy istemek yerine böyle bir dilekte bulundu.

Sıra Hakan’a geldiğinde ise Hakan Turabi’ye karşı ” artistlik jimnastiğe devam edemediğini ancak artistliğe devam ettiğini” söyledi. Bu sözler oradaki tüm izleyicileri gülümsetti. Turabi ise bu duruma çok kızdı ve Hakan karşı ağır sözler söyledi. “adam mısın, adam değilsin ve beş para etmezsin” gibi sözler söyleyip Hakan’ın çocukluk hayalleriyle alay ettiğini söyledi.

Acun ise hemen devreye girerek Turabi’nin ileri gittiğini, Hakan’a karşı ağır sözler söylediğini diler getirdi. Daha öncede böyle ağır sözleri Hakan’a karşı söylediğini hatırlattı. Turabi ise Acun’un haksız yere üzerine geldiğini söyledi ve bir daha söz hakkı istemedi ve konuşmadı. Sizce bu kavgada kim haklıydı? Turabi mi, Hakan mı yoksa Acun mu?