Kibariye’nin Kocası Ali Küçükbalçık’ın Sevgilisi Kim? Boşanacaklar mı


Güncelleme: 27 Mayıs 2018 : 10:34
0

Bilindiği gibi Kibariye’nin uzun soluklu bir evliliği var. Kibariye 19 yıldır Ali Küçükbalçık’la evli. Gayet mutlu bir evlilik hayatı olduğunu kocasını çok sevdiğini katıldığı programlardan duymuştuk. Şimdi ise Kibariye’yi kocası aldattı mı? Kibariye boşanacak mı? Kibariye evliliğini bitirecek mi? Ali Küçükbalçık’ın sevgilisi kim gibi sorular arama motorlarında sıkça aranmaya başladı.

Yaklaşık bir ay önce yazarlardan biri Kibariye’nin aldatıldığını, kocası Ali Küçükbalçık’ın Lübnanlı bir kadınla birlikte olduğunu söylemişti. Kesinliği tartışılır diye biz haber olarak sizlerle paylaşmamıştık. Fakat şimdi kesinleşen bilgiler ışığında yazıyoruz usta sanatçı Kibariye aldatıldı.

19 senelik evliliği evliliğini Lübnan asıllı bir bayan yüzünden zedeleyen Ali Küçükbalçık için mal varlığını Kıbrıs ta kumarda kaybettiği de söyleniyor. Son gelen bilgilere göre Ali Küçükbalçık’ın Lübnan asıllı eşinin hamile olduğu haberi kulisleri karıştırdı.

Hal böyle olunca Kibariye ve Ali Küçükbalçık boşanacak mı? Ünlü sanatçı 19 senelik evliliğini bitirecek mi diye merak edildi. Yine aldığımız habere göre Kibariye boşanmaya karar verdi.