Keşanlı Söz Dizisinden Ayrıldı mı? Neden Ayrıldı? Geri Dönecek mi?


Güncelleme: 5 Aralık 2017 : 00:24
0

Keşanlı karakterine can veren Görkem Sevindik Söz dizisinden ayrıldı mı? Görkem Sevindik diziden neden ayrıldı? Söz dizisi Keşanlı ile ilgili ayrıntılar haberimizde! 4 aralık pazartesi yayınlanan dizinin final sahnesinde sürpriz bir gelişme yaşandı. Dizinin en sevilen karakterlerinden Keşanlı ölecek mi? Yoksa kurtulacak mı?

Araca binerek arkadaşlarından helallik isteyen Keşanlı düşman kurşunuyla patlayan araşan sağ çıkabilecek mi yoksa şehit mi olacak? Biz Keşanlı’nın son anda araçtan atlayarak kurtulacağını düşünüyoruz.

İkinci sezonun ilk bölümünde Söz dizisi yine reytingleri kasıp kavurdu. Yavuz Karasu ve ekibi, teröre karşı yapılan birlik beraberlik yürüyüşüne yapılacak saldırıyı son anda önledi. Bu sayede mesleklerine geri döndüler.

Söz Dizisi Yüzbaşı Songül Kim? Gerçek Adı Ve Sevgilisi

Yavuz Karasu ve ekibinin görevlerine geri dönmesinin ardından yeni operasyonlar yapılmaya başlandı. Yavuz, saldırıyı önlediği için ona düşman olanlar ortaya çıkmaya başladı.

Söz dizisinin heyecan dolu bölümünün ardından 25 Eylül’de yayınlanacak bölümü için gösterilen fragmanı izleyicileri şok etti. Fragmanda bir şehit olduğu görülüyordu. Bu şehidin Keşanlı rolü olabileceği izlenimi verildi.

Söz dizisinin 25 Eylülde yayınlanacak bölümünün fragmanında Keşanlı karakterini canlandıran Görkem Sevindik‘in yanında el bombası patladı. Ardından bir ambulans görüldü. Yavuz ve askerlerine arkadaşlarının şehit olduğu haberi verildi. Ancak şehidin ismi söylenmedi.

Fragmanda Keşanlı karakterinin şehit olduğu gösterilmeye çalışıldı. Ancak hiçbir yerde Keşanlı şehit oldu denilmedi. Şehit olan başka bir asker olabilir. Keşanlı’nın ise tedavi sürecinde olduğu için fragmanda gösterilmemiş olma ihtimali var.

Görkem Sevindik‘in canlandırdığı Keşanlı rolü Söz dizisi için büyük bir öneme sahip. Bu nedenle böyle bir oyuncunun diziden çıkarılması dizi için büyük bir eksiklik olur. Söz dizisi yapımcıları bu eksikliği yaratmak istemeyecektir.

Görkem Sevindik, büyük ihtimalle dizide yer almaya devam edecek. Ancak aksi yönde bir haber alırsak haberimizi sizler için güncelleyeceğiz. Sizce Keşanlı diziden ayrılmalı mı? Keşanlı rolü ile Görkem Sevindik’i dizide izlemek istiyor musunuz?