Kayıtdışı Dizisi Zeynep Kimdir? Gerçek Adı-Hayatı-Oynadığı Diziler


Güncelleme: 8 Eylül 2017 : 23:51
0

Yapımcılığını Karga Seven Picture’nin yaptığı ve Cevdet Mercan’ın yönetmenliğinde Fox Tv de ekranlara gelen dizi Kayıtdışı ilginç karakterlerle izleyenlerin dikkatini çekiyor. İşte bu karakterler birisi de Zeynep? Zeynep Kim? Gerçek adı, boyu, burcu, sevgilisi.

18 Eylül’den itibaren ‘Söz’, ‘Kırgın Çiçekler’ ve ‘İsimsizler’ ile birlikte pazartesi yarışına dahil olan Kayıtdışı’ndaki Zeynep karakterini canlandıran oyuncu Songül Öden’dir.

Songül Öden 1979 Diyarbakır doğumludur. 6 kardeşi vardır. Toplan 7 kardeşlerdir. Genç kızlık yıllarının çoğunu Ankara’da geçiren Songül’ün ailesi o genç yaşta iken boşandılar. İlk oyunculuk deneyimini Ankara Deneme Tiyatrosu’nda yaşayan Songül bir çok oyunda rol almıştır.

İlk dizi deneyimini Ferhunde Hanımlar adlı dizide yapan Öden, daha sonra sırası ile Vasiyet, Havada Bulut, Gümüş, Acı Aşk, 72. Koğuş, Sınır gibi dizi ve sinema filmlerinde rol aldı.

2002 yılında Canberk Uçucu ile evlendi ve 2011 yılında boşandı. 2010 yılına Kerem Alışık ile birilikte oldu ve 2015 yılında ayrıldılar.

 

Ferhunde Hanımlar, Vasiyet, Havada Bulut, Gümüş, Vazgeç Gönlüm, Acı Aşk, Mükemmel Çift, 72. Koğuş, Umutsuz Ev Kadınları, Serçe Sarayı gibi dizilerde oynamıştır.

Kayıtdışı Songül Öden Videosu