Kayıtdışı Dizisi 6 Kasım Pazartesi Var mı Yok mu? Yayınlanacak mı?


Güncelleme: 5 Kasım 2017 : 15:31
0

Kayıtdışı dizisi Pazartesi var mı yok mu? Neden yayınlanmıyor? Dizi yayından mı kaldırıldı gibi sorular gelmeye başlası. Dizinin fragmanının da yayınlanmaması akıllarda ki soru işaretlerini arttırdı. Konu ile ilgili bir açıklama geldi mi? Kanal ve yapım şirketi konu ile ilgili bir açıklama yaptı mı? Hepsi ve daha fazlası sizler için haberimizde. İşte detaylar. Oyuncu kadrosunda Erkan Petekkaya, Songül Öden, Dolunay Soysert, İsmail Hacıoğlu, Burak Yamantürk, Müge Boz ,Tugay Mercan, Ali Düşenkalkar, Serdar Orçin, Kadim Yaşar, Dilşad Şimşek, Kübra Kip, Bahar Şahin, İpek Yazıcı, Çınar Güler, Nur Sürer, Perihan Ünlücan ve Uğur Polat gibi isimlerin yer aldığı dizi Fox ekranlarında her pazartesi izleyici le buluşuyor.

Dizi en son 7. bölümü ile ekranlara geldi ve henüz dizinin 8. bölüm fragmanı yayınlanmadı. Bu da izleyenlerde farklı düşüncelerin oluşmasına neden oldu. Acaba dizi yayından mı kaldırıldı? Dizi 6 Kasım Pazartesi günü var mı yok mu?

Kayıtdışı dizisi ekranlşara geldiği ilk günlerden beri çok fazla ilgi görmedi. İlk haftalarda yeni dizi olmasıdan dolayı belli bir reyting oranı aldı ancak daha sonra yavaş yavaş o ivmeyi kaybetmişti. Dizinin yakında final yapacağı söylentiler hem sosyal medyada hem de eleştirmenlerin köşe yazılarında dile getiriliyordu. Ancak bu durum şuan içi farklı. Zaten konu ile ilgili yapım şirketin den açıklama geldi. İşte o açıklama;

“Yapımcısı olduğumuz Kayıtdışı dizisinin başrol oyuncusu Sayın Erkan Petekkaya’nın ayağının kırılması sebebiyle dizi çekimlerine bir süre ara verildiğini duyurur, değerli oyuncumuza ve tüm sevenlerine geçmiş olsun dileklerimizi sunarız. Karga Seven Pictures Türkiye” Bu elbette dizinin yayından kaldırıldığı anlamına gelmiyor. Ancak 1 hafta yayına ara verilme ihtimali var. Şuan için dizinin 6 kasım pazartesi olup olmayacağı hususunda bir açıklama gelmedi ancak dizi yeni bölümünü 1 hafta erteleyebilir. Konu ile ilgili bilgiler geldikçe burada haberimiz güncellenecektir.


Kayıtdışı Dizisi Nerede Çekiliyor Hangi Semtte?<<<Tıkla


Peki Kayıtdışı dizisinin son bölümünde neler yaşanmıştır. İşte son bölüm özeti; Nejat’ın yoğun bakımda olduğu haberiyle dünyası başına yıkılan Ali Kemal’e, bir darbe de Esra’dan gelecek, onun hakkında öğrendiği sır, ikili arasındaki ipleri kopma noktasına getirecektir. Ekip, Nejat’ın intikamını almak için Cafer’in peşine düşer. Zeynep, anne ve babasının sır ölümünü aydınlatmaya kararlıdır. Bu konuda, belki de güvenebileceği tek kişi olan Ali Kemal’den yardım ister. Orhan, Melek’e sürpriz bir teklifte bulunur. Başarısız geçen operasyon sonrası açığa alınan Melek’in, ona güvenmekten başka çaresi kalmamıştır. Orhan’ın ortaya çıkmasıyla uykuları kaçan Ekrem, sinsice bir plan yapar ve Orhan’ı yok etmesi için Adnan’ı görevlendirir. Adnan, peşine düştüğü adamın babası olduğundan habersiz işe koyulur. Ali Kemal ise, Orhan’ın, Ekrem’in bütün kirli çamaşırlarını ortaya dökebilmek için eline geçen en büyük fırsat olduğunun farkındadır ve onlardan önce Orhan’a ulaşmak için elinden geleni yapacaktır…

Kayıtdışı son bölümde yaşananlar-7. bölüm fragmanı