Kayıt Dışı Çınar Güler Kimdir? Çocuk Oyuncunun Oynadığı Diziler


Güncelleme: 13 Ekim 2017 : 16:10
0

Başrollerini Erkan Petekkaya ve Songül Öden’in paylaştığı Kayıtdışı dizisinde rol alan Çınar Güler kimdir? Minik oyuncu daha önce hangi dizilerde rol adlı? Küçük yaşına rağmen sergilediği oyunculuğuyla dikkatleri üzerine çeken Çınar Güler ile ilgili merak edilenleri araştırdık.

18 Eylül pazartesi günü ilk bölümü ile ekrana gelen Kayıtdışı dizisi izleyenleri ekrana kilitlemeyi başardı. Güçlü oyuncu kadrosu ve aksiyon dolu hikayesiyle diğer projelerden kendini sıyırmayı başaran dizinin en küçük oyuncu Çınar Güler kimdir? Şu sıralar arama motorunda en çok aranan isimlerden biri olan küçük oyuncu ile ilgili merak edilenlere haberimizin devamında yer verdik.

Kayıtdışı Erken Final Mi Yapıyor?

Kayıt Dışı dizisinde rol alan Çınar Güler, LeylaŞirin isimli bir kast ajansına bağlı çocuk oyuncudur. Geçtiğimiz sezon yayınlanan fakat reyting kurbanı olan, başrollerinde Merve Boluğur, Yusuf Çim ve Gizem Karaca’nın yer aldığı Star Tv’nin dizisi İçimdeki Fırtına da rol almıştır.

Kayıtdışı Arda Kim? Burak Yamantürk Kimdir?

Sevimli oyuncu sektöre ilk olarak fotomodel olarak giriş yapmıştır. Bebeğimle Elele ve Özdilek katolog çekimlerinde boy göstermiştir.

Kayıtdışı dizisinde 2. kez kamera karşısına geçen minik oyuncu oldukça başarılı bir oyunculuk sergiliyor. Kendisinin umut vaat eden bir oyuncu olduğunu söyleyebiliriz. Oyunculuk alanında üstat isimlerin yer aldığı bir dizide oyunculuk yapmak kendisi için büyük avantaj.

Kayıt Dışı dizisi her pazartesi heyecan dolu bölümleri ile izleyici karşısına çıkmaya devam ediyor.

Kayıt Dışı dizisini nasıl buluyorsunuz? Düşüncelerinizi yorum kısımında paylaşabilirsiniz.