Kayıtdışı Nejat Ölecek mi? İsmail Hacıoğlu Diziden Ayrıldı mı?


Güncelleme: 23 Ekim 2017 : 23:45
0

Kayıt Dışı dizisi 6. bölüm fragmanı ekranlara geldi. Fragmanda Nejat hastaneye düşmektedir. Nejat’ın yoğun bakımdaki görüntüleri acaba Nejat karakterinin ölecek mi sorusunu akıllara getirdi. Gerçekten Nejat ölecek mi? Nejat karakterini canlandıran İsmail Hacıoğlu diziden ayrılıyor mu?

“20 milyonluk bu şehirde suç da bitmez günah da. Birileri günah işler, birileri de o günahları örter. Başkalarının yalanlarını örtmekten kendi gerçeğini unutan Ali Kemal, aşık olunca kendi gerçeğiyle yüzleşecek.” sözleri ile yola çıkan Kayıtdışı dizisi kısa sürede sosyal medyada trend olmayı başardı. Reyting sonuçlarına pek fazla etki edemeyen dizinin bir hayli seveni var.

Dizide aksiyon ve aşk dolu sahnelerde yer yer izleyicilerin karşısına çıkıyor. Aynı zamanda duygu dolu sahnelerin de yaşanması diziye ayrı bir hava katıyor. Son fragmanda Nejat’ın hastanede olması izleyenleri üzdü. Özellikle türkü tadında bölümlerle ekranlara gelen Nejat karakteri kısa sürede sevilmişti. Peki Nejat’a ne oldu? Nejat neden hastanede.

Nejat, Tıfıl’ın üvey babası yüzünden hastaneye düşer. Tıfıl’ın üvey babası Nejat’ı döverek hastanelik etmiştir. Bu yüzden Nejat hastaneye kaldırılmış ve acilen tedaviye alınmıştır. Nejat ölmeyecek. Sadece kısa süreli bir hastane sahnelerinden sonra yeniden dükkanına, sevdiklerinin yanına dönecektir. Dizinin senaryo gereği Nejat hala dizide olması gereken bir karakterdir.