Katilin Kızları Oyuncu Kadrosu-Tüm Oyuncular ve Karakterleri


Güncelleme: 26 Eylül 2017 : 19:20
3

Yeni sezona için rekabet başladı. Kanal D ise yeni sezona yine iddialı yapımlarla ekranlara gelecek. Yeni sezona bomba gibi hazırlanan Kanal D’den bomba bir dizi daha. Adı Katilin Kızları olarak belirlenen dizinin oyuncu kadrosu haberimizde.

Yapımcılığını Süreç’in üstlendiği, senaristliğini Kaçak, Hanımın Çiftliği, Kötü Yol, Dila Hanım, İffet gibi sevilen projeleri kaleme alan Zülküf Yücel’in yapacağı dizi Ekim’de Kanal D’de ekrana gelecek.

Oyuncu kadrosu için cast çalışmalarının devam ettiği diziyi ise yönetmesi için Mesude Eraslan ile görüşmeler sürüyor.

Merakla beklenen dizi ”Katilin Kızları”nın oyuncu kadrosunu sizler için araştırdık.

Katilin Kızları Oyuncu Kadrosu-Tüm Karakterler

Katilin Kızları Yaşar Kimdir? (Fikret Kuşkan Kimdir?)

Yapımcılığını Süreç Film’in üstlendiği, senaryosunu Zülküf Yücel’in kaleme aldığı dizinin başrolü için son olarak ‘Kırlangıç Fırtınası’ dizisiyle izleyicinin karşısına çıkan usta oyuncu Fikret Kuşkan ile anlaşıldı. Yapımcılığını Süreç Film’in üstlendiği, senaryosunu Zülküf Yücel’in kaleme aldığı dizinin başrolü için son olarak ‘Kırlangıç Fırtınası’ dizisiyle izleyicinin karşısına çıkan usta oyuncu Fikret Kuşkan ile anlaşıldı.

Katilin Kızları Kumru Kimdir? (Tuvana Türkay Kimdir?)

1990 doğumlu olan oyuncu Beykent Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema Bölümü mezunudur. 9 yaşında bir reklam filmi ile izleyici karşısına çıkan oyuncu 2014 yılında yayınlanan Kara Para Aşk dizisinde rol almıştır. Daha sonra Yer Gök Ak, Cumhur Cemaat gibi dizilerde rol alan oyuncu Doğa İçin Çal isimli sosyal projede de Hayde şarkısını seslendirmiştir. En son Fox Tv ekranlarındaki Deli Gönül dizisinde Fatmanur karakterini canlandırmıştır.

Katilin Kızları Sumru Kim? (Elifcan Ongurlar Kim?)

1993 doğumlu olan oyuncu İzmir’de doğup büyümüştür. Tenis ile yakından ilgilidir. Ateşin Düştüğü Yer, Kayıp Şehir ve Kara Ekmek gibi dizilerde rol alan oyuncu en son Barış Arduç ve Elçin Sangu’nun başrollerini paylaştığı Kiralık Aşk dizisi ile karşımıza çıkmıştır.

Katilin Kızları Suna Kimdir? (Ahsen Eroğlu Kimdir?)

1993 doğumlu olan oyuncu Beden Eğitimi bölümünden mezun olmuştur. Muhteşem Yüzyıl dizisinde canlandırdığı Meleki Hatun karakteri ile ilgi toplamıştır. Ardından Cansu Dere, Vahide Perçin, Serhat Teoman’ı rol aldığı Anne dizisinde Duru karakterini canlandırmıştır.

Katilin Kızları Hakan Yufkacıgil Kimdir?

1980 doğumlu olan oyuncu İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı bölümü mezunudur. 2014 yılında TRT’nin sevilen dizisi Filinta’da Sansar Cemil karakterine can vermiştir. Ekranlarla ilk tanışması ise 2002 yılında yayınlanan Ekmek Teknesi dizisi sayesinde olmuştur.

Katilin Kızları Ülkü Duru Kimdir?

1965 doğumlu olan oyuncu eğitimini yurt dışında tamamlamıştır. En son ATV ekranlarında yayınlanan Seni Kimler Aldı dizisinde başrol oynamıştır.

Dizinin oyuncu kadrosunu beğendiniz mi? Kadroya dahil olmasını istediğiniz başka bir isim var mı?

Comments are closed.