Katilin Kızları Dizi Müziği-Jenerik Müziği


Güncelleme: 1 Ekim 2017 : 23:00
0

Kanal D ekranlarının yeni dizisi Katilin Kızları için uzun süredir yapılan hazırlıklarda sona gelindi. Dizinin senaryosu ve oyuncu kadrosu tamamlanırken müziği için ünlü müzisyenlerle görüşmeler başladı.

Fikret Kuşkan, Tuvana Türkay, Ahsen Eroğlu, Elifcan Ongurlar, Anıl Tetik, Özgür Çoban, Serdar Özer gibi birbirinden ünlü oyuncuların başrolde yer aldığı Katilin Kızları dizisi, yeni sezonda reytingleri kasıp kavuracak bir dizi olmaya hazırlanıyor.

Katilin Kızları Suna Kimdir? Gerçek Adı Oynadığı Diziler

Katilin Kızları dizisi, her dizide olduğu gibi bir miktar aşkı da içinde barındıracak. Ancak esas olaylar gerilim, macera, heyecan ekseninde gerçekleşecek. Güçlü oyuncu kadrosu ile değişik senaryosunun altından kalkmayı planlayan Kanal D, yeni projesi için büyük hazırlıklar yaptı.

Kanal D’nin Katilin Kızları dizisinin müziği için birbirinden ünlü müzisyenlerle görüşme içinde olduğu iddia ediliyor. Dizinin konusuna ve gerilimine uygun bir müzik için çalışmaların şimdiden başladığı söyleniyor.

Katilin Kızları dizisinin başrolünde bulunan Tuvana Türkay’ın sesi oldukça güzel. Daha önce katıldığı programlarda sevilen şarkıları seslendiren Tuvana Türkay Doğa İçin Çal isimli projede de Hayde şarkısının bir kısımını söylemişti. Ünlü oyuncunun güzel sesi yeni dizisi Katilin Kızları’nda da bazı bölümlerde kullanılabilir. Ancak dizi müziği için başka isimler ile de görüşmeler yapılıyor.

Son zamanların en popüler isimlerinden birisi olan Tuvana Türkay’ın dizi için şarkı söylemesi, dizinin izlenme oranlarını da arttırabilir. Bu nedenle yapımcılar bu konunun da üzerinde durabilir. Dizide söylemesi için Tuvana Türkay‘a uygun bir şarkı arayışı başlatılabilir.

Sizin Katilin Kızları dizisinde kullanılmasını istediğiniz bir şarkı var mı? Tuvana Türkay hangi şarkıyı seslendirmeli? Yorumlarınızı bekliyoruz.

Katilin Kızları Sumru Kim? Gerçek Adı Oynadığı Diziler