Katilin Kızları Yağız Kim? Gerçek Adı Sevgilisi


Güncelleme: 29 Eylül 2017 : 22:56
0

Katilin Kızları dizisindeki Yağız karakterini kim canlandırıyor? Katilin Kızları dizisi Yağız kimdir? Katilin Kızları Yağız hakkındaki tüm detayları sizler için derledik.

Kanal D ekranlarının yeni dizisi Katilin Kızları ile ilgili ayrıntılar netleşmeye devam ediyor. Katilin Kızları dizisine son katılan isimlerden birisi de Yağız karakteri ile Serdar Özer oldu.

Katilin Kızları Egemen Kim? Anıl Tetik Kim?

Mesude Eraslan’ın yönetmen koltuğunda oturduğu Zülküf Yücel’in senaryosunu yazdığı Katilin Kızları dizisinde annelerini öldürerek hapse giren bir kız ve kardeşlerinin hikayesi anlatılıyor. Konusu ile büyük ilgi çeken dizinin oyuncu kadrosu da oldukça güçlü oyunculardan oluşuyor.

Katilin Kızları Dizisi Yağız Kim? Serdar Özer Kimdir?

Serdar Özer, 1980 yılında İstanbul’da doğmuştur. Girne Amerikan Üniversitesi mezunudur. Üniversite eğitiminin ardından oyunculuk ile ilgilenmeye başlamıştır. İlk tecrübesi Hekimoğlu dizisi sayesinde olmuştur. Ardından Yanık Koza, Küçük Kadınlar, Yaralı Yürek, Dedemin Dolabı, Ay Tutulması, Emret Komutanım Yeniden, Kaderimin Yazıldığı Gün gibi dizilerde rol almıştır.

Fox Tv ekranlarında yayınlanan Bana Sevmeyi Anlat dizisinde Seda Bakan, Kadir Doğulu ve Mustafa Üstündağ ile birlikte başrolde oynamıştır. Dizinin final yapmasıyla Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün’ün başrolünde yer aldığı Cesur ve Güzel dizisine Savcı olarak girmiştir.

Cesur ve Güzel dizisinin final yapmasının ardından bir süre dinlenen yakışıklı oyuncu Katilin Kızları dizisinde Avukat Yağız karakteri ile karşımıza çıkıyor.

Siz Serdar Özer’in canlandırdığı Avukat Yağız karakterini beğendiniz mi? Katilin Kızları Yağız hakkında ne düşünüyorsunuz? Serdar Özer’in canlandırdığı Yağız karakteri ile ilgili görüşlerinizi yazabilirsiniz.

Katilin Kızları Suna Kimdir? Gerçek Adı Oynadığı Diziler