Katilin Kızları Dizisi Nerede Çekiliyor? Dizi Seti Nerede


Güncelleme: 26 Eylül 2017 : 12:13
1

Katilin Kızları dizisi nerede çekiliyor? Katilin Kızları dizi seti nerede? Kanal D’nin yeni sezon için hazırladığı iddialı projesi Katilin Kızları hangi şehirde çekiliyor? İşte tüm ayrıntılar…

Yapımcılığını Süreç Film’in üstlendiği, Zülküf Yücel’in senaryosunu kaleme aldığı dizi çok yakında Kanal D ekranlarında başlayacak. Zülküf Yücel’in daha önce Kaçak, Hanımın Çiftliği, Kötü Yol, Dila Hanım, İffet gibi sevilen projeleri kaleme aldığını biliyoruz. Katilin Kızları dizi projesi de aynı özenle ve umutlarla ekrana gelmeye hazırlanıyor.

Kanal D yeni sezona Meryem, Çocuklar Duymasın, Sevda’nın Bahçesi ve Ver Elini Aşk gibi birbirinden güçlü projelerle iddialı bir giriş yaptı. Şimdilerde ise Katilin Kızları isimli dramatik bir diziyi ekrana getirmeye hazırlanıyor.

Dizinin oyuncu kadrosu ve yayın tarihi henüz netleşmedi. Çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Bir katilin kızlarının yaşadığı zorlukları konu alacak olan dizi en geç ekim ayında ekrana gelecek.

Çekimleri başlayan dizinin seti nerede kuruluyor herkes tarafından oldukça merak ediliyor. Dizinin oyuncu kadrosunda netleşen ilk isim Fikret Kuşkan oldu. Kara Melek, Gelin, Güz Yangını, Bıçak Sırtı, Parmaklıklar Ardında, Hanımın Çiftliği, Hayat Devam Ediyor ve Çifte Saadet gibi pek çok başarılı projede yer aldığını biliyoruz.

Katilin Kızları Dizisi Nerede Çekiliyor?

Dizinin ilk etap çekimleri İstanbul’da başlayacak. İstanbul’un güzide şehirlerinde çekimler gerçekleşecek. İlerleyen bölümlerde setin tam adresini sizlerle paylaşacağız.

Katilin Kızları Oyuncu Kadrosu-Tüm Oyuncular ve Karakterleri

Comments are closed.