Katilin Kızları Alper Kim? Gerçek Adı ve Oynadığı Diziler


Güncelleme: 30 Eylül 2017 : 00:38
0

Katilin Kızları dizisinde Alper karakterini canlandıran oyuncu Özgür Çoban kimdir? Katilin Kızları dizisinin Alper’i Özgür Çoban ile ilgili detaylar haberimizde!

Yeni sezonda dizisiz bir günü kalmayan Kanal D ekranlarında Katilin Kızları adıyla yeni bir dizi izleyici karşısına çıkıyor. Yeni sezonda dizilerine oldukça güvenen Kanal D, Katilin Kızları dizisi için usta bir oyuncu kadrosu hazırladı.

Katilin Kızları Oyuncu Kadrosu-Tüm Oyuncular ve Karakterleri

Fikret Kuşkan, Tuvana Türkay, Asena Eroğlu, Serdar Özer, Elifcan Ongurlar gibi oyuncuları kadrosunda buluşturan dizi Alper karakteri ile Özgür Çoban’ı karşımıza çıkarıyor.

Katilin Kızları Alper Kimdir? Özgür Çoban Kimdir?

1986 doğumlu olan oyuncu Bitlislidir. Hacettepe Üniversitesi Konservatuar bölümünden başarıyla mezun olduktan sonra hem tiyatrolarda hem de dizilerde yer almaya başlamıştır. Ankara’daki eğitimini tamamladıktan sonra İstanbul’daki tiyatrolarda rol almaya başlamıştır. Ardından uzun sezonlar boyuncu süren Deniz Yıldızı dizisinde rol almak için Ankara’ya geri dönen oyuncu sevilerek izlenen günlük dizilerin başrolü olmaya devam etmiştir.

Star Tv’nin hala devam eden günlük dizisi Beni Affet’te de rol alan oyuncu, Yüksek Sosyete dizisinden teklif almasının ardından Beni Affet dizisindeki rolünden ayrılmıştır. Yüksek Sosyete dizisinde canlandırdığı rolü ise dizi final yapmadan önce senaryo gereği öldürülmüştür.

Özgür Çoban, Yüksek Sosyete dizisinden ayrıldıktan sonra birçok dizi teklifi almış olsa da yaz aylarında dinlenerek yeni sezona daha güçlü bir şekilde girmeyi planlamıştır. Yeni sezonda Katilin Kızları dizisinin Alper’i Özgür Çoban’a başarılarının devamını diliyoruz.

Siz Katilin Kızları dizisindeki Alper karakteri ile Özgür Çoban’ı beğendiniz mi? Oyuncu ve dizi hakkındaki fikirlerinizi bize iletebilirsiniz.

Katilin Kızları Dizisi Nerede Çekiliyor? Dizi Seti Nerede