Kara Sevda 68.Bölümde Neler Olacak? 10 Mayıs Çarşamba Fragman


Güncelleme: 3 Mayıs 2017 : 16:23
0

Star tv nin ilgi ile izlenen dizisi Kara Sevda da heyecan dorukta.Kemal ile el ele verip ölüme giden Nihan’ı gören Emir planını tersine çevirecektir. Emir alevlerin arasında Nihan için gözünü kırpmadan dalar.Fakat alevlerin arasından sadece Nihan ı çıkaran Emir orada Kemali kendi başına bıraktı ve oradan ayrıldılar.

Leyla bir yanda ölümün eşiğindeyken bir yandan da Ayhan intikam peşinde koşar. Kozcuoğlu’nun ipini çekmeye niyetli olan Ayhan yapacaklarını kendisi bile tahmin etmiyor. Kozcuoğlu’nun ölümden kurtulmasının tek çaresi Kemal’in Ayhan a engel olmasıdır.Kısıtlı zaman diliminde Kemal neler yapacak merak konusu olmuştur.

Baştan beri Leyla nın ölmesini istemeyen Emir ise Leyla’nın olayında azmettirici rolünü üstlenen kişinin babasının olduğunu öğrenince deliye döner. Ama yine de babasını kurtarmanın planlarını yapar.Kemal’in bu durumu affetmeyeceğini bildiğinden babasını yurt dışına göndermeye çalışır.
Bu arada ise Mercan Komser ise yanan evin şüphelisi olarak Emir’i gözaltına alır.Zeynep ise abisini diri diri yakmak isteyen Emir ile karakolda yüz yüze konuşur.Emir ile olan bağını gözden geçirme vakti gelmiştir.Kemal Asu ya boşanma davası açar.Bu arada Ayhan’ın Leyla için endişesi bir kez daha artar ve Kozcuoğlunu kaçırır ve öldürmeye çalışır. Tüm ayrıntılar sitemizde olacaktır bizi takip etmeye devam edin
https://www.youtube.com/watch?v=b9nutdhfXyg