Kanal 7’de Yayımlanan Sev Beni Dizisi Oyuncu Kadrosu Tam Liste!


Güncelleme: 7 Aralık 2018 : 01:15
0

Sev Beni, 2018 yılının Sonbahar mevsiminde Kanal 7 kanalında yayımlanmaya başlayan bir Kore dizisidir. Dizi 16 bölüm sürmektedir. Kore’de 2016 yılının sonunda yayımlanmıştır. Sev Beni Kore dizisinin orijinal adı ise Weightlifting Fairy Kim Bok-Joo’dur. Şimdi Sev Beni oyuncularına bir göz atalım!

Sev Beni Dizisi Oyuncu Kadrosu

Lee Sung Kyung:

Lee Sung Kyung dizide Kim Bok Joo karakterini canlandırmaktadır. 10 Ağustos 1990 tarihinde doğmuştur. Aslında modellik yapmaktadır. Daha sonra oyunculuğa yönelmiştir. İlk olarak 2014 yılına popüler bir dizi olan It’s Okay, That’s Love dizisinde yer almıştır. Daha sonra Cheese in the Trap, Doctors ve Weightlifting Fairy Kim Bok-Joo gibi dizilerde yer almıştır. Instagram adresi; @heybiblee.

Nam Joo Hyuk:

Nam Joo hyuk dizide Jung Joon Hyung karakterini canlandırmaktadır. Nam Joo Hyuk 22 Şubat 1994 tarihinde doğmuştur. Modellik yaptıktan sonra oyunculuğa doğru da yönelmiştir ve şu anda ikisini de yapmaktadır. İlk olarak 2014 yılında ekranlarda görünmeye başlamıştır. Who Are You, Cheese in the Trap, Moon Lovers: Scarlet Heart Ryeo (Kanal 7 – Aşka Yolculuk) ve Weightlifting Fairy Kim Bok-Joo gibi popüler yapımlarda yer almıştır. Instagram adresi: @skawngur.

Kyung Soo Jin:

Kyung Soo Jin dizide Son Shi Ho karakterini canlandırmaktadır. Kyung Soo Jin 5 Aralık 1987 tarihinde doğmuştur. İlk olarak 2012 yılında dizilerde oynamaya başlamıştır. Dont Look Back, Plus Nine Boys, Weightlifting Fairy Kim Bok-Joo, Entourage ve That Winter, The Wind Blows gibi popüler yapımlarda yer almıştır. Instagram adresi: @love3175989.

Lee Jae Yoon:

Lee Jae Yoon dizide Jung Jae Yi karakterini canlandırmaktadır. Lee Jae Yoon 15 Aralık 1984 tarihinde doğmuştur. Kendisi ilk kez 2009 yılında dizilerde yer almaya başlamıştır. Phantom, A Witch’s Love, Heart to Heart, Weightlifting Fairy Kim Bok-Joo ve Mother gibi yapımlarda yer almıştır. Instagram adresi: @goomapapa.

Lee Joo Young:

Lee Joo Young dizide Lee Sun Ok karakterini canlandırmaktadır. Lee Joo Young, 14 Şubat 1992 tarihinde doğmuştur. 2014 yılında filmlerde yer almaya başlaya Lee Joo Young’un kadrosunda bulunduğu ilk dizi Weightlifting Fairy Kim Bok-Joo yani Sev Beni dizisidir. Ayrıca Something in the Rain ve The Ghost Detective yapımlarında da yer almıştır. Instagram adresi: @i_icaruswalks.

Sev Beni final bölümü Kanal 7 ekranlarında 17 Ekim 2018 tarihinde yayımlandı.