Kanal 7’de Yayımlanan Aşka Yolculuk Dizisi Oyuncu Kadrosu Tam Liste!


Güncelleme: 6 Aralık 2018 : 01:11
0

Aşka Yolculuk dizi 2018 yılının yaz mevsiminde Kanal 7’de yayımlanan bir Kore dizisidir. Dizi Kore’de 2016 yılında yayımlanmıştır. Dizinin hikayesi Çin’de yayımlanan bir roman olan Bu Bu Jing Xin’den uyarlanmış. Bu Bu Jing Xin adında bir Çin dizisi yapılmış ve Çin’de büyük ses getirmişti. Aynı konsepti alarak Kore’ye uyarlanılmıştır ve bu uyarlamanın ismi Moon Lovers: Scarlet Heart Ryeo olarak belirlenmiştir. Dizinin kadrosu popüler olmasının en önemli etkenlerinden biridir. Dizide bulunan tüm oyuncular Kore’de sevilen ve neredeyse herkes tarafından bilinen kişilerdir. Hadi Aşka Yolculuk Kore dizisinin popüler olmasını sağlayan bu kadroyu tanıyalım:

Aşka Yolculuk Dizisi Oyuncu Kadrosu

Lee Joon Gi:

Lee Joon Gi dizide Wang So yani Kral GwangJong’u oynamaktadır. Lee Joon Gi 17 Nisan 1982 tarihinde Kore’nin Busan şehrinde doğmuştur. Busan’da bir sanat lisesini bitirdikten sonra bir süre ara verip Seoul’de bulunan oyunculuk üzerine yüksek eğitime başlamıştır. 2001 yılında modelliğe başlayan Joon Gi, 2004 yılından beri birçok yapımda yer almaktadır. Özellike My Girl, Iljimae, Hero ve Arang and The Magistrate dizileri Moon lovers’dan önce oynadığı popüler dizilerdir. Moon Lovers sonrası Criminal Minds’ın Kore uyarlamasında yer aldı.

 

IU (Lee Ji Eun):

IU dizide HaeSoo karakterini canlandırmaktadır. 6 Mayıs 1993 tarihinde doğmuştur. Kendisi Kore’nin en ünlü kadın şarkıcısıdır. İlk albümünü 2008 yılında çıkarmıştır ve tüm albümleri Kore’deki listelerin en üst sıralarında yerini almıştır. Bununla beraber 2011 yılından beri oyunculuk da yapmaktadır. Özellikle Dream High ve Moon Lovers dizilerindeki performansı ile dikkat çekmiştir.

 

 

 

Kang Ha Neul:

Kang Ha Neul dizide Wang Wook karakterini canlandırmaktadır. 21 Şubat 1990 tarihinde doğmuştur. İlk olarak 2007 yılında ekranlarda gözükmeye başlamıştır. Özellik To The Beautiful You, Misaeng, The Heirs, Angel Eyes, The Missing ve Moon Lovers gibi dizilerdeki rolleriyle tanınmıştır.

 

 

 

 

Hong Jong Hyun:

Hong Jong Hyun dizide Wang Yo karakterini canlandırmaktadır. 7 Ocak 1990 tarihinde doğmuştur. Kendisi aslında modeldir. İlk olarak 2008 yılında oyunculuk yapmaya başlamıştır. Oynadığı yapımlar arasında Hero, Vampire Idol, Wild Romance, Moon Lovers ve White Christmas en dikkat çekenler olmuştur.

 

 

 

 

Nam Joo Hyuk:

Nam Joo Hyuk dizide Wang Wook karakterini canlandırmaktadır. 22 Şubat 1994 tarihinde doğmuştur. Kendisi başta modellik yapmıştır. 2014 yılından beri ekranlarda bulunmaktadır. Özellikle Who Are You, Cheese in the Trap, Moon Lovers ve Weightlifting Fairy Kim Bok-Joo dizilerindeki performansı dikkat çekmiştir. Weightlifting Fairy Kim Bok-Joo dizisi Kanal 7 ekranlarında Sev Beni adıyla yayımlanmıştır. Bu dizideki rol arkadaşı olan Lee Sung Kyung ile bir süre ilişki yaşamıştır.

 

 

BaekHyun:

BaekHyun dizide Wang Eun karakterini oynamaktadır. BaekHyun gerçekte şarkıcıdır ve Kore’nin en popüler erkek gruplarından biri olan EXO’nun vokalistlerinden biridir. 6 Mayıs 1992 tarihinde Bucheon şehrinde doğmuştur. Daha önce To The Beautiful You dizisine konuk olması dışınca başka oyunculuk deneyimi bulunmamaktadır.

 

 

 

Ji Soo:

Ji Soo dizide Wang Jung karakterini canlandırmaktadır. 30 Mart 1993 tarihinde doğmuştur. Modellik yapmaktadır. Oyunculuk yapmaya 2012 yılında To The Beautiful You dizisi ile başlamıştır. Doctors, Moon Lovers, Weightlifting Fairy Kim Bok-Joo, Strong Woman Do Bong Soon ve Fantastic dizilerindeki rolleriyle dikkat çekmiştir.

 

 

 

 

Yoon Sun Woo:

Yoon Sun Woo dizide Wang Won karakterini canlandırmaktadır. 7 Eylül 1985 tarihinde doğmuştur. İlk olarak 2014 yılında dizilerde ve filmlerde oynamıştır. Moon Lovers ve Miracle in Cell no.7 yapımları ün kazanmasını sağlamıştır.

 

 

 

Aşka Yolculuk oyuncularının hepsi diziden sonra popülerliğini artırarak yollarına devam etmiştir. Dizi Çin, Japonya, Tayland, Amerika Birleşik Devletleri, Sri Lanka, Filipinler, İran, Romanya ve Türkiye gibi ülkelerde yayımlanmıştır.