Kalp Atışı Aslı “Ali Asaf’ın Eski Karısı” Kimdir? Hangi Dizilerde Oynadı


Güncelleme: 30 Ekim 2017 : 08:51
2

Shıw Tv ekranlarında sevilerek izlenen Kalp Atışı dizisine yeni bir oyuncu daha dahil oluyor. Gökhan Alkan, Öykü Karayel, Ali Burak Ceylan, Hakan Gerçek, Fatih Dönmez ve Barış Aytaç gibi ünlü isimlerin rol aldığı diziye şimdi de Gökhan Alkan’ın can verdiği Ali Asaf’ın eski karısı rolü ile Aslı karakteri dahil oluyor.

Ali Asaf ile Eylül sonunda nişanlanmış ve evliliğe doğru ilerlerken şimdi de yeni bir engel daha çıkıyor gibi. Ali Asaf’ın eski karısı Aslı hiç ummadığı bir anda geçmişten çıkıp gelir. Yaşadıkları acıların üstüne Ali Asaf’ın hayatına devam etmesi tekrar evlenecek olması hiç hoşuna gitmemiştir ki ortalığı karıştırmaya gelir.

Peki Kalp Atışı dizisinde Aslı’nın gerçek ismi nedir? Aslı hangi dizilerde rol aldı? Kalp Atışı dizisine Aslı karakteri ile dahil olan oyuncumuzun gerçek ismi Tuğçe Kumral’dır. Tuğçe Kumral 1983 İzmi doğumludur.

2009 da Bu Kalp Seni Unutur Mu dizisinde Elif karakteri ile ünlenmiştir. Ayrıca En Uzun Yüzyıl, Eski Hikaye ve son olarak da yine Shıw Tv ekranlarında yayınlanan Asla Vazgeçmem dizisinde Elmas karakteri ile karşımıza çıkmıştır.

Sizce Aslı ile Ali Asaf Neden ayrıldılar? Ali Asaf Eylül ile Aslı arasında hangisin seçecek? Siz de düşüncelerinizi aşağıda bizlerle paylaşınız?

2 YORUMLAR

Comments are closed.