Kalk Gidelim İlayda Aydın Kimdir? Gerçek Adı-Yaşı ve Sevgilisi


Güncelleme: 16 Ekim 2017 : 23:44
0

Kalk Gidelim dizisinin genç ve güzel oyuncusu İlayda Aydın kimdir? Ekranda ilk kez gördüğümüz güzel oyuncunun yaşı, kariyeri ve dizideki rolü hakkında tüm merak edilenleri sizler için araştırdık.

TRT 1 ekranlarında yayın hayatına başlamak için gün sayan komedi dizisi birbirinden güçlü ve başarılı isimleri kadrosunda barındırıyor. Soğuk kış akşamlarında içimizi ısıtacak yepyeni bir proje izleyici karşısına çımaya hazırlanıyor.

Kalk Gidelim dizisinin kadrosunda Ufuk Özkan, Erkan Sever, Ayça Varlıer, Mehtap Bayri, Kerem Kupacı, Yıldız Kültür, Beyazıt Gülercan, Nalan Yavuz, Füsun Kostak, Can Kıran, Alican Okumuş, Onur Seyit Yaran, Ece Aydemir, Sena Çakır ve Pelin Şahin gibi birbirinden ünlü isimler yer alıyor.

Dizinin genel konusu şöyle: Mustafa Ali, yıllar önce ailesini geride bırakarak İstanbul’a taşınmış ve kısa sürede zengin olmuştur.

Zengin olduğu süre zarfında anne ve babasını hiç arayıp sormamıştır. Fakat bir süredir işleri yolunda gitmeyen Mustafa Ali’nin şirketi iflas etmiştir.

Hayırsız Mustafa Ali yıllardır arayıp sormadığı baba ocağına geri dönmek zorunda kalmıştır. Lüks ve zenginlik düşkün eşi ve Çocukları ise köye tatili İçin geldikleri düşünmektedir.

Mustafa Ali’nin yıllar sonra köye dönüşü hem ailesi hemde köy halkında şok etkisi yaratacaktır. Kahkaha ve samimiyetin hakim olduğu dizi çok yakında başlıyor.

Kalk Gidelim Dizisi İlayda Aydın Kimdir? 

1994 tarihinde dünyaya gelen genç oyuncu Çanakkale 18 Mart üniversitesi Fotoğrafçılık bölümü mezunudur. Kalk Gidelim dizisi ilk televizyon deneyimi olacaktır. Kendisine başarılar dileriz…

İlayda Aydın’ın canlandırdığı karakteri nasıl buldunuz? 

Kalk Gidelim Dizisi Meryem Kimdir? Rol Aldığı Diziler