Kalk Gidelim Duru Kim? Oynadığı Diziler


Güncelleme: 16 Kasım 2017 : 03:44
0

Cumartesi akşamlarını eğlenceli hale getiren Kalk Gidelim dizisi oyuncu kadrosuyla göz doldurmayı başardı. Dizide yer alan birbirinden renkli isimlerin yanında güzelliğiyle dikkat çeken Duru karakteri kimdir? Daha önce rol adlığı diziler, eğitimi, özel hayatı ve kariyeri hakkında tüm merak edilenleri sizler için araştırdık. 

Dizinin yayınlandığı andan itibaren en çok araştırılan ve merak edilen konuları arasında yer alan Duru karakterinin gerçek adı Ece Aydemir’dir. Ece Aydemir’in dizideki rolünden kısaca bahsedecek olursak; Mustafa ve Nurcan’in iki çocuğundan biridir. Hem akıllı hemde dünyalar güzeli bir kızdır.

Kalk Gidelim(TRT1) Dizisi Oyuncu Kadrosu-Kimler Var?

Ailenin en olgun bireyidir. Annesi ve abisinin aksine çok daha anlayışlı ve sağduyuludur. Lüks düşkünü değildir. Kasabaya geldiklerinde durumu en çabuk ve sorunsuz karşılayan Duru olur. Tüm zorluklara rağmen babasının yanında ona destektir. Veli Demir isminde bir basketbolcuya aşıktır.

Kalk Gidelim eğlenceli konusu ve renkli karakterleriyle tam bir aile dizisi. Her cumartesi izleyenlere keyifli dakikalar yaşatacak dizinin kadrosunda Ufuk Özkan, Emin Gürsoy, Erkan Sever ve Beyazıt Gülercan gibi usta oyuncular yer alıyor.

Kalk Gidelim Dizisi Duru Kimdir? Ece Aydemir

Daha önce Olmaz Böyle Şey isimli projede yer alan genç oyuncu İstanbul Bilgi Üniversitesinde eğitim görmektedir. Kendisine Kalk Gidelim dizisindeki rolünde başarılar dileriz.

Siz, Duru karakterini nasıl buldunuz? Dizideki performansını beğendiniz mi? Düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz.