Kalk Gidelim Dizisi Meryem Kimdir? Rol Aldığı Diziler


Güncelleme: 16 Ekim 2017 : 23:19
1

TRT ekranlarının yeni dizisi Kalk Gidelim’de Meryem karakterini kim canlandırıyor? Hanımağa Meryem karakteriyle karşımıza çıkan Aslı Omağ kimdir? Daha önce hangi projelerde yer aldı? İşte tüm ayrıntılar… 

TRT, sıra dışı konusu ve güçlü oyuncu kadrosuyla yepyeni bir diziye daha ev sahipliği yapacak. Komedi türünde olacak dizinin oyuncu kadrosu oldukça renkli isimlerden oluşuyor. Ufuk Özkan, Erkan Sever, Emin Gürsoy, Kerem Kupacı, Mehtap Bayri, Aslı Omağ ve Yıldız Kültür bu isimler arasında yer alıyor.

STAFF Film’in yapımcılığını üstlendiği, yönetmen koltuğunda Hatice Memiş’in oturduğu, hikayesi Güliz Kuçur’a ait olan, senaryosunu Baykut Badem ve ekibinin yazdığı Kalk Gidelim dizisi ekrana gelmek için gün sayıyor.

Kalk Gidelim,  İstanbul’dan baba ocağına geri dönmek zorunda kalan bir ailenin yaşadıklarını konu alan bir hikayeyi anlatıyor. Yıllar önce ailesini geride bırakıp İstanbul’a giden Mustafa Ali, sahip olduğu şirketin batmasıyla zenginlik ve lüks düşkünü ailesiyle köyüne geri dönmek zorunda kalır.

Zenginlik içinde yaşarken ailesini arayıp sormayan hayırsız Mustafa Ali’nin her şeyini kaybettikten sonra köyüne geri dönüşü ailesinde ve köy halkında şaşkınlığa sebep olacaktır.

 

İflas ettiklerinden habersiz sadece tatil için köye geldiklerini sanan Mustafa Ali’nin karısı ve çocukları gerçekleri öğrenince nasıl tepki verecekler?

İzleyenlerin yüzünü güldürmeyi amaçlayan yeni dizi Kalk Gidelim çok yakında başlıyor.

Kalk Gidelim Meryem Kimdir? Aslı Omağ

1969 yılında İstanbul’da dünyaya gelen başarılı oyuncu Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatla Fakültesi Sahne Sanatları bölümünden mezun olmuştur. Kalbim Ege’de Kaldı, Dedem’in Dolabı, Hayat Bilgisi, Hırsız Var Benim Annem Bir Melek ve Akasya Durağı dizilerinde rol almıştır.

Kalk Gidelim(TRT1) Dizisi Oyuncu Kadrosu-Kimler Var?

 

 

Comments are closed.