Kalk Gidelim Dizisi Halim Kim? Gerçek Adı Oynadığı Diziler Ne?


Güncelleme: 12 Kasım 2017 : 23:11
2

TRT’nin 2017-2018 sezonu için hazırladığı yeni dizisi Kalk Gidelim hem genç hem de usta oyuncu kadrosuyla göz dolduruyor. Dizinin yakışıklılığı ile dikkat çeken isimlerinden Halim kimdir? Daha önce hangi dizilerde rol aldı işte ayrıntılar…

TRT 1 ekranlarında yayın hayatına başlayan komedi dizisi birbirinden güçlü ve başarılı isimleri kadrosunda barındırıyor. Soğuk kış akşamlarında içimizi ısıtacak ve izleyenlere keyifli dakikalar yaşatacak yepyeni bir proje izleyici beğenisine sunuldu.

Kalk Gidelim(TRT1) Dizisi Oyuncu Kadrosu-Kimler Var?

Kalk Gidelim dizisinin kadrosunda Ufuk Özkan, Erkan Sever, Ayça Varlıer, Mehtap Bayri, Kerem Kupacı, Yıldız Kültür, Beyazıt Gülercan, Nalan Yavuz, Füsun Kostak, Can Kıran, Alican Okumuş, Onur Seyit Yaran, Ece Aydemir, Sena Çakır ve Pelin Şahin gibi birbirinden ünlü isimler yer alıyor.

İlk bölümleriyle ekrana gelen dizinin oyuncuları çok merak ediliyor ve araştırılıyor. Özellikle Kalk Gidelim dizisi Halim kim sorusu en çok aratılan konular arasında. Bizde bu konu ile ilgili merak edilenleri sizler için araştırdık.

Mustafa Ali, yıllar önce ailesini geride bırakarak İstanbul’a taşınmış ve kısa sürede zengin olmuştur. Zengin olduğu süre zarfında anne ve babasını hiç arayıp sormamıştır. Fakat bir süredir işleri yolunda gitmeyen Mustafa Ali’nin şirketi iflas etmiştir.

Hayırsız Mustafa Ali yıllardır arayıp sormadığı baba ocağına geri dönmek zorunda kalmıştır. Lüks ve zenginlik düşkün eşi ve Çocukları ise köye tatili İçin geldikleri düşünmektedir. Mustafa Ali’nin yıllar sonra köye dönüşü hem ailesi hemde köy halkında şok etkisi yaratacaktır. Kahkaha ve samimiyetin hakim olduğu dizi çok yakında başlıyor.

Kalk Gidelim Dizisi Halim Kim? Alican Okumuş

Kalk Gidelim dizisinde Halim karakterini canlandıran genç oyuncu daha önce Bir Balık Denilen Aşk isimli filmde rol almıştır. Dizi sektörüne ilk kez Kalk Gidelim dizisiyle adım atmıştır.

 

2 YORUMLAR

Comments are closed.