Kalbimin Sultanı Zahir Kimdir? Gerçek Adı Kısaca Hayatı


Güncelleme: 20 Kasım 2017 : 15:12
0

Türk-Rus ortak yapımı Kalbimin Sultanı isimli yeni proje ekrana gelmek için gün sayıyor. Bir ilke imza atacak olan diziyi Türkiye’den Maya Productions, Rusya’dan Gazprom’un yapım şirketi üstleniyor. Çalışmaları  titizlikle yürütülen Kalbimin Sultanı, oyuncu kadrosuyla da göz dolduruyor. Dizinin dikkat çeken karakterinden Zahir kimdir? Gerçek adı, kariyeri ve dizideki rolü hakkında tüm merak edilenler.

Türk ve Rusların birlikte senaryolaştırdığı dizinin hikayesini Burhan Özkan kaleme aldı. Türk senaristlerin kaleme aldığı senaryoyu Ruslar kendi kültür ve tarihlerine göre uyarladı. Dizinin tüm detaylarına birlikte karar verildi. Rusya ve ülkemizde eş zamanlı olarak yayınlanacak dizinin başrol oyuncusunu Ruslar seçti. Dizinin ana karakteri için sunulan seçenekler içinde Ali Ersan Dursun rolün sahibi oldu.

Kalbimin Sultanı Dizi Seti Nerede? Kalbimin Sultanı Nerede Çekiliyor?

Romantik Osmanlı konulu Kalbimin Sultanı dizisinde Zahir karakteriyle karşımıza çıkan Sadi Celil Cengiz kimdir? Son olarak İşler Güçler dizisinde izlediğimiz başarılı oyuncuyu uzun bir aranın ardından tekrar ekranlarda görmek hayranlarını sevindirdi.

Kalbimin Sultanı Zahir Kimdir? Sadi Celil Cengiz

İşler Güçler dizisiyle yıldızı parlayan Sadi Celil Cengiz 1983 yılında Samsun’da dünyaya geldi. İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesinden mezun olmuştur. 2008 yılında girdiği KPSS sınavında aldığı puanla Edirne Kapıkule Gümrük Müdürlüğünde gümrük memurluğu yapmıştır.

Fakat hayali oyunculuk olan Cengiz görevinden istifa ederek kariyerine oyunculuk yaparak devam etmeye karar vermiştir. İşler Güçler, Kardeş payı, Behzat Ç gibi önemli dizilerde rol almıştır.