Kalbimin Sultanı Benderli Mehmet Selim Sırrı Paşa Kim? Gerçek Adı, Yaşı


Güncelleme: 30 Ocak 2018 : 17:00
0

Uzun süredir hazırlıkları devam eden Kalbimin Sultanı, zengin oyuncu kadrosuyla göz doldururken senaryosu ve hikayesiyle de merak uyandırıyor. Dizide dikkat çeken karakterlerden birine hayat veren Kalbimin Sultanı Benderli Mehmet Selim Sırrı Paşa kim, gerçek tarihte var mıdır? İşte detaylar..


Kalbimin Sultanı Mahmut Kimdir? Gerçek Adı-Boyu-Yaşı-Sevgilisi


Kerem Çakıroğlu’nun yönetmenliğini üstlendiği, Burhan Özkan imzası taşıyan dizinin oyuncu kadrosunda Ali Ersan Duru, Alexandra Nikiforova, Emel Çölgeçen, Itır Esen, Engin Hepileri, Ayten Soykök, Tuncer Salman, ve Şamik Kafkas gibi birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Dizi Rus- Türk ortaklığında hazırlanan bir proje. Bu yüzden dizinin her aşamasına birlikte karar verildi. Dizi Rusya ve ülkemizde aynı anda yayına başlayacak.

Diğer dönem dizilerinden farklı olarak Osmanlı Sarayında yaşanan olaylar eğlenceli yönleriyle aktarılacak. Dizide Benderli Mehmet Selim Sırrı Paşa karakterine hayat veren oyuncu kim? Geni oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizide her bir karakter büyük merak konusu oldu. İzmit dizi platosunda çekimleri devam eden diziyle ilgili detayları

Kalbimin Sultanı Benderli Mehmet Selim Sırrı Paşa Kim? 

Benderli Selim Sırrı Paşa 14 Eylül 1984- 24 Ekim 1828 tarihleri arasında Osmanlı devletine veziri azam olarak hizmet vermiştir.


Kalbimin Sultanı Dizisi Anna (Alexandra Nikiforova) Kimdir? Yaşı-Boyu-Sevgilisi