Kalbimin Sultanı Dizisi Gülay Hüseynova Kim? Oynadığı Diziler


Güncelleme: 6 Aralık 2017 : 19:36
0

Kalbimin Sultanı dizisi için geri sayım başladı. Yine bir dönem dizisi çok yakında izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Türk-Rus ortak yapımı projenin zengin oyuncu kadrosunda dikkat çeken isimlerden Gülay Hüseynova kim? Gülay Hüseynova’nın rol aldığı diziler, özel hayatı ve kariyeri hakkında merak edilenlere haberimizde yer verdik. 

Hikayesini Burhan Özkan’ın kaleme aldığı diziyi Türk ve Ruslar birlikte senaryolaştırdı. Türk senaristlerin kaleme aldığı senaryoyu Ruslar kendi kültür ve tarihlerine göre sentezleyerek ekrana getirecek.  Dizinin tüm detaylarına birlikte karar verildi. Rusya ve ülkemizde aynı anda yayınlanacak dizinin başrol oyuncusunu Ruslar seçti. Dizinin ana karakteri için sunulan seçenekler içinde Ali Ersan Duru rol için en uygun isim olarak görüldü ve başrolü kaptı.

Kalbimin Sultanı Dizisi Oyuncu Kadrosu? Konusu ve Oyuncuları

Dizi Osmanlı’nın farklı bir yönünü ele alacak. Romantik Osmanlı konulu dizide daha çok saray içinde yaşanan olaylar izleyici aktarılacak. Gerçek tarihe bağlı kalarak senaryolaştırılan dizi hem Rusya’da hem ülkemizde büyük ilgi görecek.

Dizinin kadrosunda Ali Ersan Duru, Alexandra Nikiforova, Sadi Celil Cengiz, Şamil Kafkas, Gamze Doğanoğlu ve Özge Aran gibi isimlerin yer aldığı dizide Gülay Hüseynova karakteri kim?

Kalbimin Sultanı Gülay Hüseynova Kim?

Azerbaycan Gülay Hüseynova senarist, yazar ve aynı zamanda oyuncudur. Ülkesinde tanınmış önemli bir yazardır. Zaten Boyun Da Küçüktü, Ve Bir Americano kitaplarının yazarıdır. Uzun zamandır İstanbul’da yaşayan oyuncu Kalbimin Sultanı dizisinde rol alacak.