Kalbimin Sultanı Nikolay Kim? Gerçek Adı, Kariyeri Oynadığı Diziler


Güncelleme: 7 Şubat 2018 : 02:03
0

Kalbimin Sultanı Nikolay kim? Ekran serüvenine başlamak için gün sayan Kalbimin Sultanı dizisinde önemli karakterlerden birine hayat veren Nikolay kim? Dönem dizileri arasına girmeye hazırlanan Kalbimin Sultanı dizisi kalabalık oyuncu kadrosuyla dikkat çekerken Kalbimin Sultanı Nikolay kim? 


Kalbimin Sultanı Gülizar Kim? Gerçek Adı Daha Önce Rol aldığı Diziler


Osmanlı sarayında geçen olayların konu edindiği dizinin yönetmen koltuğunda Kerem Çakıroğlu yer alıyor. Dizinin ana kahramanı Sultan Mahmut karakterine Ali Ersan Duru, Anna rolünü Alexandre Nikiforova ve Sultan Mahmut’un üvey kardeşi Esma rolünü ise Emel Çölgeçen canlandırıyor. Esma dizide Sultan Mahmut’u tahttan indirmek için türlü oyunlar oynayacak. Başarılı oyuncu Itır Esen ise Esma Sultan’ın validesi rolünü üstleniyor. Peki Kalbimin Sultanı Nikolay kim? Kalbimin Sultanı Nikolay rolünü kim canlandırıyor? 

Rusya ile aynı zamanda başlayacak olan dizinin her aşamasına birlikte karar verildi. Dizinin oyuncu kadrosunda, son olarak Gülizar dizisinde konuk oyuncu olarak rol alan Engin Hepileri, Tunver alman ve Şamil Kafkas rol alıyor. Dizinin çekimlerine uzun süre önce başlandı. Özellikle yeniçeri sahneleri için çekimlere aylar öncesinden start verildi.

Oyuncuların kostümleri, dönemin izlerini taşıyan mimari yapısı ve muhteşem kurgusuyla dikkat çeken Kalbimin Sultanı çok yakın zamanda Star Tv ekranlarında yayın hayatına başlayacak Kalbimin Sultanı dizisi hangi gün hangi tarihte başlayacak henüz açıklanmadı. Fakat önümüzdeki günlerde dizinin tanıtım fragmanının yayınlanacağı söyleniyor.

Heyecanla beklenen Kalbimin Sultanı Nikolay karakterinin gerçek ismiyle ilgili bilgilere henüz ulaşamadık. Konuyla ilgili en güncel bilgileri en kısa zamanda sizlerle paylaşacağız.

Kalbimin Sultanı dizisi çok yakında Star Tv’de.