Kalbimin Sultanı Dizisi Lady Katrin Kimdir? Gerçek Adı Hayatı


Güncelleme: 22 Kasım 2017 : 16:59
0

Star Tv ekranlarında bir ilke imza atacak olan Türk-Rus ortak yapımı dizinin oyuncu kadrosu netleşti. Dizide Lady Katrin rolüyle izleyici karşısına çıkan ünlü oyuncu kimdir? Kalbimin Sultanı dizisi Lady Katrin kimdir? Gerçek adı, özel hayatı ve kariyeri hakkında merak edilenler haberimizin devamında.

Türk ve Rusların birlikte senaryolaştırdığı dizinin hikayesini Burhan Özkan kaleme aldı. Türk senaristlerin kaleme aldığı senaryoyu Ruslar kendi kültür ve tarihlerine göre uyarladı. Dizinin tüm detaylarına birlikte karar verildi. Rusya ve ülkemizde eş zamanlı olarak yayınlanacak dizinin başrol oyuncusunu Ruslar seçti. Dizinin ana karakteri için sunulan seçenekler içinde Ali Ersan Dursun rolün sahibi oldu.

Kalbimin Sultanı Dizisi Oyuncu Kadrosu? Konusu ve Oyuncuları

Yayın hayatına başlamak için gün sayan dizide Lady Katrin karakterine Özge Aran hayat veriyor. Romantik Osmanlı konulu Kalbimin Sultanı dizisinde Lady Katrin karakteriyle karşımıza çıkan Özge Aran kimdir? Son olarak Gülümse Yeter dizisinde izlediğimiz güzel oyuncuyu Kalbimin Sultanı dizisiyle tekrar kamera karşısına çıkıyor.

Güçlü oyuncu kadrosu ve Osmanlı saray kültürünü konu alacak olan dizi, ülkemizde ve Rusya’da eş zamanlı olarak yayınlanacak. Çalışmalarda sona gelinen projede birbirinden ünlü oyuncular yer alıyor. Bu oyunculardan bir tanesi de Lady Katrin rolüyle izlediğimiz Özge Aran. Peki Kalbimin Sultanı dizisi Lady Katrin kimdir? İşte ayrıntılar…

Kalbimin Sultanı Lady Katrin Kimdir? Özge Aran

Bursa Büyükşehir Belediye Konservatuarı Türk Sanat Müziği mezunu olan genç oyuncu modellik ve oyunculuk yapmaktadır. Son olarak Gülümse Yeter dizisinde doktor rolüyle izleyici karşısına çıkmıştır.