Kalbimdeki Deniz Yosef(Yusuf) Öldü mü? Ölecek mi? Diziden Ayrılıyor mu?


Güncelleme: 27 Ocak 2018 : 23:45
0

Yosef Diziye dahil olduğunda çok konuşulmuş ve eleştirilmişti. Böyle bir karakterin dizide olmaması yönünde yorumlar yapılmıştı. Yosef ise dizide bir çok kaza atlatmış ve ölümden dönmüştür. Peki neler olmuştu? Dizinin 42.  bölümü fragmanında Mirat’ın oğlu Yosef artık her şeyi bırakıp gitmeye karar vermiştir. Mirat ise babasının ikna çalışmalarına rağmen kararından dönmez. Miray son hamle oğlu Yosef’e “22 yılı geri getiremem ama yeni bir başlangıç yapabiliriz” der. Yosef ise duygu dolu konuşmadan sonra motoruna atlar ve yola çıkar. O esnada Yosef motorla kaza geçirir.

Yosef motorla kaza geçirmiş ve motorsiklet paramparça olmuştur. Yosef ölecek mi sorusu akıllarda soru işareti oluşturmuştur. Kalbimdeki Deniz Yosef karakterini canlandıran Temmuz Uğur Yıldız, diziden ölerek ayrılacak denmiş ve bununla ilgili bir çok yorum yapılmıştır. Kalbimdeki Deniz’in final yapma kararı alıp almadığı şuan için kesinlik kazanmamışken böyle bir sahnenin olması dizide bir şeylerin ters gittiğinin göstergesi olarak yorumlandı. Ancak dizi normal seyrinde devam ederken şimdi ise Yosef inşaattan düşmüştür.

 

Yosef Ozan okuldan almak için gitmiştir. Ancak Ozan’ın okulda olmadığını görür. Başka biri tarafından okuldan alınmıştır. Bunun üzerine Ozan’ı aramak için yola düşen Yosef bir inşaatın yanından geçerken Ozan’ın sesini duyar. Ozan’ı almak için inşaata giren Yosef orada Ozan’ı kaçıran adamla kavga eder. Sonra kavganın tesiri ile inşaattan düşer. Peki Yosef bu sefer ölecek mi? Evet sizler de yorumlarınızı bizlerle paylaşabilirsiniz. Kalbimdeki Deniz final mi yapacak? Dizi erken finale mi gidiyor? Sizce dizide ters giden bir şeyler mi var? Sizce dizi bitmeli mi?

Yusuf aynı zamanda kalbinden de rahatsızdır. Yosef 18 yaşından beri tedavi olmayı reddettiği için kalbi çok güçsüzdür. Mustafa yüzünden Yosef hastalanmış ve hastaneye düşmüştür. Ece, Yosef’in hastalığından dolayı onunla evlenmeyi kabul etmiştir. Tam düğün sırasında Yosef’in kalbi heyecana daha fazla dayanamaz ve nikah masasında yıkılır kalır. Peki Yosef ölecek mi? Yosef ölmeyecek ve Mustafa’nın bağışladığı kalbi ile hayata  geri dönecek. Mustafa öldü mü? Diziden ayrıldı mı? konu ile ilgili haberimizi aşağıdaki bağlantıdan okuyabilirsiniz.

[kirmizitext]Kalbimdeki Deniz Mustafa Öldü mü? Diziden Ayrıldı mı?<<<tıkla[/kirmizitext]