Kalbimdeki Deniz Mustafa Öldü mü? Diziden Ayrıldı mı?


Güncelleme: 27 Ocak 2018 : 23:41
10

Kalbimdeki Deniz muhteşem bir bölümle ekranlara geldi. Dizide Yosef hastaneye yatırılmış ve Mustafa ise kalbini Yosef’e vermeye karar vermiştir. Mustafa kafasına silah dayar ve kalbini Yosef’e verecektir. Mustafa ölecek mi? Diziden ayrılacak mı?

Yosef ile Ece nikah masasında evlenmek üzeredir. Yosef’in kalbi bu heyecana daha fazla dayanamaz ve nikah masasında yere düşer. Hemen herkes heyecanla Yosef’in başında toplanır. Bu esnada Yosef hastaneye kaldırılır. Mustafa da o sırada nikah salonundadır. Mustafa da hemen hastaneye gider. Herkes hastanede Yosef’ten gelecek güzel haber ibeklerken Mustafa Mirat’ı arar. Mirat’a güzel haber vereceğini söyler ve Yosef için aranan kalbin bulunduğunu söyler. Kafasına silah dayayan Mustafa hastanenin koridorunda silahı ateşler. Mustafa diziden neden ayrıldı? Neden çıktı?

Kalb,mdeki Deniz dizisinde Mustafa karakterini canlandıran Batuhan Ekşi diziden ölerek ayrılmıştır. Kalbimdeki deniz final yapma kararı mı aldı? Kalbimdeki Deniz bitecek mi? Dizi hakkında sosyal medyada yapılan yorumlara baktığımızda dizi yakın zamanda final yapma kararı aldığı söylenmekte. Ancak konu ile ilgili resmi bir açıklamanın henüz yapılmadığını söylemekte yarar var. Dizide Mustafa karakterini canlandıran Batuhan Ekşi ise diziden ölerek ayrılmıştır. Batuhan Ekşi’yi yeni projelerde yakında görecez. Gelen bilgilere göre Batuhan Ekşi yeni başlayacak bir dizide oynacak. Ayrıntılı bilgiler en kısa zamanda sitemizden okuyabilirsiniz. Sizler Batuhan Ekşi’yi nasıl buldunuz? Oyuncunun diziden ayrılması konusunda düşüncelerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.

[kirmizitext]Kalbimdeki Deniz Şebnem Ölecek mi? Zeynep Aydemir Diziden Ayrılıyor mu? Tıkla[/kirmizitext]

10 YORUMLAR

  1. mustafa bu dızıden cıkarsa severek ızleıgım dızıyı bır daha asla ızlemem yosef zaten dızıye hıc yakısmamıstı zaten ıtıcı bırıydı ece ve mustafanın ılıskısı devam etmelı bence ama olursa-e kesınlıkle ızlemem

  2. Mustafa,olurse,seyretmeyecegim,hulya,seytanliklarina,devam,ediyor,,misel,o,evde,olmamasi,gerekir,gercek,hayatta,mustafanin,yaptigi,dogru,degil,insanlar,ornek,almaya,basliyacaklar,

  3. Mustafa diziden ayrılmamalıydı bu şekilde hiç olmadı mustafa dizide sevilen bir karakterdi dizinin tadı kaçtı

  4. bende yosefi sevmedim mustafa daha güzel oyuncuydu.Ve Eceyle o evlenmeliydi.Bu yüzden ben diziyi izlemeyi bıraktım

Comments are closed.